Formalno obrazovanje
Ukupno: 377
Izaberite grad:    Zagreb   Slavonski Brod   Osijek   Dubrovnik   Rijeka   Split  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
U samom centru grada, Royal Mile centar nalazi se na kratkoj udaljenosti od svih atrakcija grada.
Exeter je predivan grad s katedralom u samom srcu jugozapadne Engleske. Exeter je idealan za istraživanje najvažnijeg i misterioznog mjesta u "staroj" Engleskoj. Glastonbury i antički Druidski hram Stonehengevrlo su blizu, kao i predivna krajolik Devona.
EAC Hastings škola nalazi se na popularnoj Sussex obali, u atraktivnom obalnom gardu Hastingsu koji ljtnim posjetiocima nudi duge plaže i parkove. Hastings je povjesni stari grad sa dobrim turitičkom ponudama.
Lancaster, dominira svojim srednjovjekovnim dvorcima i jedan je od najljepših gradova sjeverne Engleske, što ga čini idealnim za przanike. Lancaster je također često nazivan "Gateway to the Lake District" i ta predivna regija može se pogledati sat vremena putujući od Lancastera.
EAC ljetna škola u Hendonu nalazi se 5 minuta hoda od Hendon Tube Station, koji je 30 minuta udaljen od Leicester Square londonske podzemne željeznice.
Loughborough University je diljem zemlje poznato kao Sveučilište sporta. Studenti Loughborougha često predstvljaju zemlju na velikim sportskim natjecanjima.
Samo nekoliko gradova diljem svjeta može se mjeriti s New Yorkom i raznim mogućnostima koji taj grad nudi. New York ima tradiciju, posjećuju ga ljudi iz raznih dijelova svijeta. Rezultat je: Metroplola 21. stoljeća.
EAC ljetna škola nalazi se na prekrasnih 60 hektara zemlje na Kirkley Hall-u, koji datira iz 17. stoljeća i nalazi se u prekrasnom kraju Notrhuberlandu. Kirkley Hall je samo 10 kilometra udaljen od centra Newcastlea i 6 kilometra od međunarodnog areodroma Newcastlea.
EAC ljetna škola nalazi se u prekrasnom krajoliku Harper Adams University kampusu, 2 kilometra od Newporta, i 14 kilometara od Telforda.
Northampton se nalazi u srcu Engleske, blizu Cambridgea i otprilike sat i pol vremena vožnje sjeverno od Londona.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija