Formalno obrazovanje
Ukupno: 377
Izaberite grad:    Zagreb   Slavonski Brod   Osijek   Dubrovnik   Rijeka   Split  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Iskusite latinsko uzbuđenje Barcelone! Moderna destinacija sa tradicijom dužom od 2000 godina, Ne propustite posjetiti Sagrada Familia ili ekscentričan park Guell. Vikende iskoristite za posjetu obale Costa Brava i uživajte u suncu.
Boston je poznat po najpoznatijim sveučilištima na svijetu i po mnogima to je najljepši grad u Americi.
Bournemouth je najpoznatije britansko ljetovalište u kojem ćete naći prekrasne pješčane plaže, bogate botaničke vrtove, te veselu i opuštenu atmosferu.
Ovaj dinamičan grad na južnoj obali Velike Britanije danas je jedan od njenih najživahnijih gradova u kojem rado borave britanski i europski trendsetteri. Oduševit će vas egzotičan izgled Kraljevskog paviljona, šarenilo ležaljki na beskrajnim plažama, moderni shopping centri, video arkade...
Brisbane je proglašen najboljim gradom za život na svijetu i samim tim je meka za sve koji vole otmjenost i dobru zabavu. Gradski prijevoz uključuje trajekte, vlakove i autobuse, što znači da ćete lako stići do svakog mjesta.
Iskusite privilegirani svijet studenta Cambridge sveučilišta i pohađajte predavanja na prestižnom Clare College-u.
Cambridge je šarmantan sveučilišni grad koji nudi najbolje od britanskog akademskog naslijeđa. Iskusite život tradicionalnog srednjovjekovnog studentskog grada
EFova škola u Dublinu smještena je u centru grada blizu svih gradskih atrakcija i Trinity College-a.
Naučite engleski u Londonu, najvećem europskom gradu koji nudi bezbroj atrakcija. Uostalom znate onu staru izreku: „Kome je dosta Londona, tome je dosta života.”
Los Angeles - centar fimskih studija, mladih glumaca i mondenih trgovina. Jako cool!
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija