Formalno obrazovanje
Ukupno: 377
Izaberite grad:    Zagreb   Slavonski Brod   Osijek   Dubrovnik   Rijeka   Split  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Uz teorijska znanja, poslovni tajnik treba savladati vještinu pisanja na računalu te služenja suvremenom uredskom opremom za komuniciranje sa strankama i poslovnim partnerima.Treba pratiti razvoj sredstava uredskog komuniciranja te se prilagođavati njihovoj primjeni u praksi, što znači stalno usavršavanje u struci.
Lokacija:
Obrazovni program prodavač omogućava trogodišnje obrazovanje ili prekvalifikaciju u zanimanje.
Lokacija:
Cilj i zadaća školovanja je da se polaznik kvalitetno osposobi za samostalno obavljanje poslova prodavača.
Lokacija:
Cilj i zadaća osposobljavanja je kvalitetno osposobiti polaznika za samostalno obavljanje poslova vezanih za rad sa građevinskim strojevima.
Lokacija:
Cilj i zadaća osposobljavanja je kvalitetno osposobiti polaznika za samostalno obavljanje poslova betoniranja u graditeljstvu i upoznati ga s mjerama zaštite nužne za siguran rad.
Lokacija:
Trajanje:
100 sati
Program stručnog usavršavanja za zanimanje Samostalni knjigovođa namijenjen je polaznicima koji će uz teoretska znanja i mnogim primjerima iz konkretne prakse naučiti samostalno obavljati računovodstveno-financijske poslove.
Trajanje:
40 sati
Škola DLTC-Dun Laoghaire Tuition Centre je smještena u samom srcu južnog dijela Dublina.
Lokacija:
Cilj je postići osposobljenost učenika za samostalno i uspješno obavljanje poslova nabave, prodaje i organizacije poslovanja i logističkih procesa u veleprodajnim, maloprodajnim, proizvođačkim, ugostiteljskim, hotelijerskim i turističkim poduzećima u unutarnjoj i vanjskoj trgovini, u domaćem i međunarodnom otpremništvu, osiguravajućim društvima, prijevozničkim poduzećima, javnim, carinskim i dugim skladištima, u slobodnim zonama, zračnim lukama, željezničkim kolodvorima, pomorskim lukama, robnim terminalima te izvođenje poslova vanjske trgovine pri razmjeni robe .
Lokacija:
Cilj je osposobiti polaznike koji će kao poslovni tajnici/tajnice moći raditi na svim administrativnim poslovima u gotovo svim odjelima poduzeća, osim u računovodstveno-financijskim, kao i na poslovima uprave.
Lokacija:
Trajanje:
3 godine
Školovanjem prodavača treba obrazovati učenika za nabavu, prodaju i organizaciju poslovanja u veleprodaji, maloprodaji u unutarnjoj i vanjskoj trgovini.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija