Formalno obrazovanje
Ukupno: 377
Izaberite grad:    Zagreb   Slavonski Brod   Osijek   Dubrovnik   Rijeka   Split  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Zadnjih 40 godina Brittin College priprema studente za upise na diplomske i poslijediplomske studije u Australiji, Kanadi, SAD-u i Velikoj Britaniji. Program garantira upis na sveučilišta i ne postoji niti jedna organizacija koja ima veći postotak uspješnosti u primpremi studenata.
Zadnjih 40 godina Brittin College priprema studente za upise na diplomske i poslijediplomske studije u Australiji, Kanadi, SAD-u i Velikoj Britaniji. Program garantira upis na sveučilišta i ne postoji niti jedna organizacija koja ima veći postotak uspješnosti u primpremi studenata.
S tridesetak različitih nacionalnosti i učenicima sa svih krajeva svijeta, Buckswood se ponosi međunarodnim duhom koji vlada u učionicama. Škola je smještena u prostranom, sigurnom i uređenom kampusu u kontinentalnom dijelu Sussexa.
Ovo privatno sveučilište nalazi se u Ženevi u Švicarskoj i svojim studentima nudi dodiplomske i poslijediplomske studije iz područja biznisa i menadžmenta.
Cambridge je stari sveučilišni grad, okružen mnogobrojnim manjim mjestima i selima. Grad koji zrači tradicijom uz dozu modernog svijeta otvara mnoge mogućnosti u bilo kojem aspektu života, pogotovo u edukaciji.
Canterbury Christ Church University je moderno sveučilište koje se nalazi u srcu povijesnog grada Canterbury-a, nadomak Londona. Jedno je od najpoznatijih i najpopularnijih institucija za visokoškolsko obrazovanje u Velikoj Britaniji, ne samo zbog izvrsne nastave i metoda podučavanja, već i zbog atmosfere sigurnosti i prisnosti koja prevladava među studentima i profesorima.
Škola pruža svojim učenicima jedinstveno motivirajuće okruženje u kojem dolaze do izražaja svi njihovi potencijali.
Škola nudi multidisciplinarni program koji osposobljava učenike da riješavaju i najzamršenije probleme.
Beč je grad gdje se prošlost i sadašnjost susreću te kao jedan od najsigurnijih i najuzbudljivijih gradova Europe je savršeno mjesto za učenje njemačkog jezika.
Darlington škola nudi preko 100 nastavnih predmeta u svojoj opsežnoj akademskoj godini.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija