Informatika
Ukupno: 1026
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Osijek   Zadar   Rijeka   Varaždin  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
40 sati
Tečaj je namijenjen polaznicima koji žele naučiti početne i jednostavnije tehnike projektiranja (u ravnini) i crtanja uz pomoć računala.
Lokacija:
Trajanje:
40 sati
Tečaj je namijenjen polaznicima koji žele naučiti početne i jednostavnije tehnike projektiranja u ravnini i crtanje uz pomoć računala.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Razvojem računalne tehnologije, trodimenzionalni prikazi zgrada, strojarskih elemenata ili dizajnerskih ideja, prelaze granicu između opcionalnog i obaveznog dijela neke prezentacije. U skladu s tim trendom, Autodesk je u AutoCAD dodao nove naredbe, koje omogućavaju još lakšu izradu trodimenzionalnih modela, čineći AutoCAD jednim od najboljih kompletnih rješenja za izradu kako ravninskih tako i prostornih objekata (arhitektura, građevinarstvo, strojarstvo).
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Porastom snage PC računala i istodobnim padom njihove cijene, zahtjevan software, poput raznih grafičkih ili CAD programa postaje dostupan običnom čovjeku. Uz pomoć ovog seminara polaznici ovladavaju osnovama programa AutoCAD, te se upoznaju s osnovnim principima rada i “razmišljanja” CAD alata.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Uporaba računala u tehničkom crtanju postala je neizbježna tijekom posljednjih nekoliko godina. Većina današnjih, čak i stalnih korisnika AutoCAD-a koristi se samo osnovnim funkcijama i naredbama te nije upoznata s dodatnim mogućnostima koje ovaj alat može pružiti.
Lokacije:
Trajanje:
8 sati
Izrada i organizacija te ispis dokumentacije na računalu je složen i često dugotrajan proces za korisnike koji nisu upoznati sa svim mogućnostima koje AutoCAD može ponuditi.
Lokacije:
Trajanje:
8 sati
Uporaba blokova prilikom crtanja na računalu znatno olakšava i ubrzava rad u AutoCAD-u. Od inačice 2006 nude se nove mogućnosti uvođenjem dodataka za rad s blokovima koji su objedinjeni pod nazivom dinamički blokovi.
Lokacija:
Trajanje:
120 sati
AutoCAD je program koji omogućuje vrlo efikasno i napredno crtanje te konstruiranje uz pomoć velikog broja alata.
Lokacija:
Trajanje:
40 sati
Cilj i zadatak nastavnog predmeta AutoCAD Map 3D je upoznati kandidate sa aplikacijom za kartiranje i GIS analize.
Lokacija:
Trajanje:
100 sati
Tečaj je namijenjen polaznicima - početnicima koji žele naučiti raditi s PC računalima, te pomoću njih projektirati bilo u 2D ili 3D tehnici. Također je namijenjen polaznicima koji već imaju neka znanja u radu s PC računalima, ali ih žele proširiti AutoCAD projektiranjem.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija