Informatika
Ukupno: 1026
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Osijek   Zadar   Rijeka   Varaždin  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Trajanje:
1/2 dana
This workshop is intended to stimulate thought and discussion. It uses case studies and examples that also demonstrate general principles.
Lokacije:
Trajanje:
60 sati
Microsoft .NET Framework 2.0 je sveobuhvatni skup tehnologija za brzu izgradnju i integraciju XML web servisa, Windows baziranih aplikacija i web rješenja. C# (C Sharp) je najnoviji programski jezik Microsoft porodice, temeljen i napisan za .NET Framework arhitekturu.
Lokacija:
Trajanje:
200 sati
Osposobljavanje programera za korištenje programskog jezika C#.
Lokacija:
Trajanje:
200 sati
Cilj tečaja je naučiti polaznika elementima C++ programskoga koda i osnovnim principima razvoja aplikacija.
Lokacija:
Trajanje:
200 sati
Cilj tečaja je naučiti polaznika elementima C++ programskoga koda i osnovnim principima razvoja aplikacija u Visual studio okruženju.
Lokacija:
AutoCAD kao temeljni produkt poznate tvrtke Autodesk, neprikosnoveni je standard u svijetu tehničke, odnosno, inžinjerske prakse.
Lokacija:
Trajanje:
180 sati
Cilj edukacije je osposobiti polaznike za samostalno dizajniranje projekata u AutoCad-u.
Lokacija:
Trajanje:
110 sati
Tečaj je namijenjen svim korisnicima koji žele naučiti projektirati u 2D ili 3D tehnici te svoje projekte obogatiti vizualizacijom.
Lokacija:
Trajanje:
135 sati
Tehničko crtanje na računalu je danas vrlo traženo i dobro plaćeno zanimanje. Naučite izradu 2D i 3D modela, parametarsko modeliranje i modeliranje sklopova uz pomoć AutoCAD razvojnog okruženja i za 5 mjeseci postanite CAD operator - tehnički crtač na računalu.
Lokacije:
Trajanje:
130 sati
Informatička podrška je danas gotovo neophodna u svim segmentima života, pa tako i u projektiranju i dizajniranju bilo koje vrste. CAD programi (Computer Aided Design) nezaobilazni su dio svakog projektnog ureda zbog svojih velikih i neprestano rastućih mogućnosti.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija