Informatika
Ukupno: 1026
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Osijek   Zadar   Rijeka   Varaždin  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Trajanje:
3dana
This 3-day, in-depth course, focuses on approaches to estimating costs and schedules for information systems and technology projects.
Trajanje:
3 dana
Whether outsourced or in-house, every IT development project needs exceptional requirements management.
Lokacija:
Trajanje:
10 sati
Dvodnevni tečaj osmišljen za naprednije korisnike kako bi im osigurao svladavanje naprednih mogućnosti alata te unaprijedio vještinu u radu sa Crystal Reports-om.
Lokacija:
Trajanje:
15 sati
Kako bi svladali sve mogućnosti ovog alata bez obzira na Vaše poznavanje starijih verzija, Crystal Reports 2008 - Osnovni tečaj omogućiti će Vam kvalitetno i brzo svladavanje kreiranja i modificiranja izvještaja.
Lokacija:
Trajanje:
8 sati
Crystal Xcelsius tečaj omogućiti će i onima koji se prvi put susreću s Crystal Xcelsiusom da kreiraju vlastiti Dashboard.
Lokacija:
Trajanje:
246 sati
Cilj ovog programa je da osposobi polaznike na obavljanju osnovnih zadataka u birotehničkim i administrativnim poslovima.
Lokacije:
Trajanje:
150 sati
Obrazovni program Računalnog daktilografa podučava kandidata desetoprstnom pisanju. U eri masovne upotrebe računala, kada se svakodnevno unosi velika količina tekstualnih zapisa putem tipkovnice, potreba za daktilografskom vještinom je neporeciva, naročito zbog vremenske uštede.
Lokacija:
Trajanje:
40 sati
Koliko Vam nepoznavanje vještine pisanja sa deset prstiju oduzima vremena u pisanju dokumenata na računalu? Moderno poslovanje zahtijeva sve veću brzinu odziva klijentima, a ubrzanje kroz pisanje različitih dokumenata (ponuda, izvješća, ugovora, računa i sl.) organizaciju čini profesionalnom, kompetitivnom i uspješnom.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Kao dio svakodnevnih poslova, u mnogim se radnim ustanovama obrađuju informacije i podaci, pišu tekstovi ili pripremaju tablice s brojčanim podacima. Za prijepis i obradu teksta zaduženi su daktilografi, koji svojim stečenim znanjem znatno ubrzavaju i olakšavaju uredski posao.
Lokacija:
Trajanje:
30 sati
Cilj seminara je osposobiti polaznika da unosi tekst jednostavno, točno i brzo.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija