Informatika
Ukupno: 1026
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Osijek   Zadar   Rijeka   Varaždin  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Poznavanje dijagnostike računala temeljno je znanje koje mora posjedovati svaki PC serviser, jer poruka „Dobar dan, ne radi mi računalo…“ uvijek jednako zvuči, a svaki puta je drugi problem.
Lokacija:
Opće je poznato da jedna slika vrijedi više od tisuću riječi...
Lokacija:
Trajanje:
30 sati
e-Kids je program za informatičko opismenjivanje i provjeru informatičke pismenosti djece.
Lokacije:
Trajanje:
250 sati
Znanje koje je potrebno u sve većim količinama i u što kraćem vremenu postaje najvažnija konkurentska prednost, presudan resurs koji čini razliku između uspješnih i neuspješnih. Primjena računala i e-learning tehnologija za širenje informacija i unapređenje znanja i vještina, nameću se kao uspješna rješenja gore navedenog trenda.
Trajanje:
2 dana
Develop the necessary skills to get the maximum performance from every member of your team.
Lokacija:
Trajanje:
180 sati
ECDL specijalist poslovne primjene računala vješto vlada uredskim aplikacijama, a napredna znanja ga ističu u odnosu na druge zaposlenike.
Lokacija:
Trajanje:
110 sati
Program obrazovanja omogućuje ciljano stjecanje znanja koje će vam omogućiti učinkovit rad u uredskim programima, upis novog zvanja u radnu knjižicu i stjecanje međunarodno priznate ECDL osnovne diplome.
Lokacije:
Trajanje:
135 sati
EUCIP (European Certification of Informatics Professionals) je CEPIS-ov sustav certificiranja profesionalnih informatičara s naglaskom na znanju i primjeni znanja u struci. Sastoji se od nekoliko programa, čijim uspješnim završetkom polaznici dobivaju međunarodno priznatu diplomu za temeljna ili specijalistička znanja u području profesionalnog bavljenja informatičkom strukom.
Trajanje:
3 dana
This 3-day instructor-led training course introduces the student to the HP StorageWorks Enterprise Virtual Array data replication environment.
Lokacije:
Trajanje:
15 sati
ColdFusion je web aplikacijski server koji integriran sa Dreamweaver-om omogućava korisnicima dodavanje dinamike svojim stranicama bez poznavanja programiranja. ColdFusion također podržava Server Side ActionScript i u komunikaciji sa Flash klijentom podržava dinamičke Flash stranice.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija