Hardware
Ukupno: 25
Izaberite grad:    Zagreb   Osijek   Split   Zadar   Rijeka   Karlovac  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
200 sati
Serviser računala obavlja poslove sklapljanja, održavanja te popravljanja računala.
Lokacija:
Trajanje:
140 sati
Kroz praktičnu i teoretsku nastavu polaznici se osposobljavaju za samostalnu instalaciju, konfiguriranje i održavanje računala i računalnih mreža u uvjetima koji vladaju u profesionalnoj serviserskoj radioni.
Lokacija:
Trening je namijenjen instalaterima, tehničarima i informatičarima koji žele detaljno upoznati standarde i tehnologiju strukturnih sustava kabliranja s naglaskom na Panduit rješenja i opremu.
Lokacija:
Ako Vas zanima što se nalazi u “kutiji” koja se upravo nalazi ispred Vas, kako funkcionira ovaj asesoar spojen na nju i iz kojeg razloga je to tako, ovo je skupina tečajeva za Vas...
Lokacija:
Tečaj je namijenjen administratorima mreža i računalnih sustava, stručnjacima za sigurnost informacijskih sustava, projektantima i planerima informacijskih sustava, kao i voditeljima informatičkih odjela kojima trebaju praktična znanja.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija