Hardware - Zagreb
Ukupno: 15
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Poznavanje dijagnostike računala temeljno je znanje koje mora posjedovati svaki PC serviser, jer poruka „Dobar dan, ne radi mi računalo…“ uvijek jednako zvuči, a svaki puta je drugi problem.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Jedna od najvećih prednosti osobnih računala (PC), koja je dovela do zapanjujućeg uspjeha na tržištu, je njihova modularnost i mogućnost nadogradnje. Većina računala je sastavljena od pojedinih komponenti, koje mogu biti međusobno kombinirane na brojne načine. Kako ih možemo prema zadanim potrebama odabrati, podesiti i održavati?
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Tržište osobnih računala spada u najturbulentnije od svih tržišta. Novosti se uvode svakih nekoliko mjeseci, a novi standardi i proizvođači hardverskih komponenti se pojavljuju ili nestaju jednom mjesečno. Kako u moru informacija pronaći prave i prepoznati sadašnje i buduće trendove u industriji hardvera? Kako naučiti sve što je bitno o grafičkim karticama, višejezgrenim mikroprocesorima, matičnim pločama i ostalim komponentama PC računala?
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Želite znati kako radi računalo? Zanimaju Vas nove tehnologije vezane uz računalni hardver? Seminar instaliranja i konfiguriranja hardvera namijenjen je polaznicima koji žele steći ili usavršiti znanje iz računalnog hardvera.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Većina današnjih računala sastavljena je od pojedinih komponenti koje mogu biti međusobno kombinirane na brojne načine. Ovaj seminar će omogućiti polaznicima da na ispravan i siguran način instaliraju i konfiguriraju hardver.
Lokacije:
Trajanje:
16 sati
Ovaj seminar je namijenjen osobama koje žele naučiti na ispravan i siguran način instalirati i konfigurirati računalni hardver. Seminar započinje upoznavanjem s alatom potrebnim za instalaciju računalnog hardvera, pojašnjava metode čišćenja i preventivnog održavanja računala i pripadajućih komponenti.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Danas živimo u vremenu brzog rasta informatiče industije te se nove tehnologije brzo pojavljuju, ali isto tako još brže zastarijevaju. Dijelom opće informatičke kulture postaje znanje o softverskoj i hardverskoj nadogradnji računala, kao i osnovni poslovi oko održavanja računala i manipulacije s raznim vrstama datoteka.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Seminar Podešavanje i održavanje računala uči Vas snalaženju u tim trenucima, da samostalno možete preuzeti problem u svoje ruke, instalirati programe i uvidjeti opasnosti na koje možete naići na Internetu.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Sa ovako brzim razvojem tehnologije, dijelovi računala zastarijevaju trenutkom kupnje, dok se nove verzije softvera objavljuju iz dana u dan, dijelom opće informatičke kulture postaje znanje o softverskoj i hardverskoj nadogradnji računala, kao i osnovni poslovi oko održavanja računala i manipulacije s raznim vrstama datoteka.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Posjedujete znanja i iskustva o hardverskim komponentama računala, instaliranju i konfiguriranju hardvera i operacijskih sustava, o računalnim mrežama i dijagnosticiranju i održavanju računala. Sva ova znanja dobivaju smisao tek praktičnim radom, što je upravo i sadržaj ovog seminara.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija