Formalno obrazovanje - Zagreb
Ukupno: 73
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Obrazovni program komercijalist omogućava četvergodišnje obrazovanje ili dokvalifikaciju u zanimanje.
Lokacija:
Srednjoškolsko obrazovanje za konobara.
Lokacija:
Trajanje:
3 godine
Kreativno upravljanje tržišnom komunikacijom, u njezinoj sveobuhvatnosti, jest spoj stručnog promišljanja i kreativnosti uz uporabu “soft” menadžerskih alata i tehnika, ICT i softwarea koji utjelovljuju nove dimenzije zvuka, pokreta, vremena i virtualnoga prostora u cjelini.
Lokacija:
Stjecanje znanja, vještina i navika koje će omogućiti polazniku da nakon završetka obrazovanja, uz minimalno vrijeme uvođenja u rad, samostalno obavlja poslove i radne zadatke u zanimanju krovopokrivač.
Lokacija:
Srednjoškolsko obrazovanje za kuhara.
Lokacija:
Diplomski studij iz financija i bankarstva na ZŠEM-u usmjeren je na teorijsku izobrazbu i stjecanje praktičnih znanja i vještina studenata potrebnih za rad u različitim vrstama financijskih institucija kao što su banke, štedionice, investicijski fondovi, osiguranja i sl., ali i financijskim odjelima industrijskih i drugih nefinancijskih poduzeća te državnim ustanovama koje djeluju u financijskom sektoru (npr. Ministarstvo financija, Hrvatska narodna banka, Komisija za vrijednosne papire).
Lokacija:
Razvijanje novih informacijskih tehnologija i srodnih sistema, u današnjoj je ekonomiji postalo jedno od ključnih područja razvoja. Današnje tržišno gospodarstvo svoj naglasak osnovnih resursa pomiče na tehnologiju.
Lokacija:
Sadržaj programa pripremljen je za stručnjake koji već razvijaju ili žele razvijati svoju profesionalnu karijeru na području managementa ljudskih potencijala, upravljanja projektima, strategije, vodstva, proizvodnih operacija te pravnog okruženja poslovanja te pri tom utemeljiti svoja razumijevanja management filozofije, razviti analitičke sposobnosti i ojačati novim vještinama i znanjem u praksi.
Lokacija:
Mogućnosti razvijanja karijere na području marketinga proširile su se daleko iznad tradicionalnih poslodavaca poput proizvođača, trgovine, konzultantskih kuća i propagandnih agencija. Stručnjake marketinga danas nalazimo u mnogim oblicima uslužnih djelatnosti i neprofitnih organizacija poput bolnica, financijskih institucija, lokalne uprave, muzeja, dobrotvornih organizacija i obrazovnih institucija.
Lokacija:
Imidž računovođe kao dosadnog i hladanog srednjoviječnog muškaraca odjevenog u sivo odjelo gotovo da je nestao. Računovodstvena profesija danas se povezuje sa širokim spektrom mogućnosti razvoja karijere i visokim primanjima. Područje računovodstva i revizije transformiralo se iz jednoličnog i statičnog u raznoliko i dinamično područje.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija