Formalno obrazovanje - Zagreb
Ukupno: 73
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
U cilju rasterećenja učenika nastava se provodi u blok satovima, a nastava pojedinih predmeta odvija se jednosemestralno. Imamo petodnevni radni tjedan. Učenje dva strana jezika je obvezno, učenje trećeg jezika je fakultativno.
Lokacija:
Stjecanje znanja, vještina i navika koje će omogućiti polazniku da nakon završetka obrazovanja, uz minimalno vrijeme uvođenja u rad, samostalno obavlja poslove i radne zadatke u zanimanju fasader.
Lokacija:
General MBAe poseban interdisciplinarni program koji pruža mogućnost objedinjavanja ključnih kolegija svih smjerova MBA programa na ZŠEM. Temeljna mu je svrha pružiti polaznicima mogućnost izbora najboljeg ili njima najzanimljivijeg iz svih ostalih MBA programa ZSEM te tako doprinijeti njihovom usavršavanju i karijeri.
Lokacija:
Stjecanje znanja, vještina i navika koje će omogućiti polazniku da nakon završetka obrazovanja, uz minimalno vrijeme uvođenja u rad, samostalno obavlja poslove i radne zadatke u zanimanju građevinski tehničar:
Lokacija:
Srednjoškolsko obrazovanje za hotelijera - smjer ugostiteljstvo.
Lokacija:
Trajanje:
1 godina
Rješenjem Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa RH, LINigri – privatnoj školi s pravom javnosti, Zagreb, Gjure Szaba 4, odobreno je izvođenje programa srednjoškolskog obrazovanja i doškolovanja za zanimanje HOTELIJERSKO-TURUSTIČKI TEHNIČAR.
Lokacija:
Trajanje:
4 godine
Po završetku Hotelijersko-turističkog programa učenik stječe srednju stručnu spremu (SSS) naziva Hotelijersko-turistički tehničar i mogućnosti.
Lokacija:
Trajanje:
4 godine
Program Jezične gimnazije priprema je za studij na bilo kojem fakultetu, a posebice za fakultete jezičnog i humanističkog usmjerenja.
Lokacija:
Obrazovni program komercijalist omogućava četverogodišnje obrazovanje, doškolovanje ili prekvalifikaciju u zanimanje.
Lokacija:
Obrazovni program komercijalist omogućava četvergodišnje obrazovanje ili dokvalifikaciju u zanimanje.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija