Talijanski jezik - Osijek
Ukupno: 13
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacije:
Trajanje:
66 sati
Učite strane jezike u malim grupama i uživajte u druženju s ostalim zaljubljenicima u strane kulture. Grupe ne prelaze 15 osoba što Vam omogućava vježbanje konverzacije, rad u parovima ili grupnu diskusiju.
Lokacija:
Nastava za jednog, dva ili tri polaznika prilagođena je potrebama i mogućnostima polaznika glede nastavnog programa, vremena, mjesta i dinamike održavanja nastave.
Lokacije:
Trajanje:
160 sati
Osnovni smisao ovih tečajeva je steći temelje stranog jezika u tri stupnja.
Lokacije:
Trajanje:
66 sati
Individualno učenje stranih jezika je idealan način da naučite strani jezik brzinom koja Vama odgovara po potpuno prilagođenom programu. PRESTO metodom ćemo odrediti Vašu razinu znanja i Vaše slabe točke, te Vam tako omogućiti najučinkovitije učenje.
Lokacije:
Trajanje:
66 sati
Ovi profesionalni seminari i radionice, omogućuju vam da kroz niz stručnih seminara i radionica poboljšate svoje liderske i komunikacijske vještine te unaprijedite poslovanje Vaše tvrtke.
Lokacije:
Trajanje:
160 sati
Osnovni smisao ovih tečajeva je učenje u skupini od 2 do 3 polaznika.
Lokacija:
Upisi u školu stranih jezika za odrasle polaznike - Talijanski
Lokacija:
Program učenja stranih jezika koje provodi učilište Perpetuum usklađen je s europskim smjernicama, a njihov sastavni dio čine europski prihvaćene razine jezičnih kompetencija.
Lokacija:
Svaki udžbenik talijanskog jezika sastoji se od lekcija koje sadržavaju gramatičke strukture, vježbe za vokabular i komunikaciju.
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
Nastavni programi Centra izrađeni su na temelju dokumenta Vijeća Europe - Zajedničkog europskog referentnog okvira za jezike, koji utvrđuje 6 stupnjeva znanja stranog jezika.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija