Prevoditeljske usluge - Zagreb
Ukupno: 9
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Lingua grupa vam pomaže u jezičnom planiranju: poslovnog putovanja, poslovnog sastanka, poslovnog razgovora
Lokacija:
Nudimo usluge savjetovanja vezano uz različite vidove izražavanja na stranom ili hrvatskom jeziku. Oblici savjetovanja ovise o jezičnim potrebama klijenata, a uključuju, primjerice, pripreme za poslovni sastanak, održavanje izlaganja na stranom jeziku ili razgovor za posao. Također pružamo usluge osmišljavanja i provođenja programa jezičnog usavršavanja u poslovnom okruženju naših korisnika.
Lokacija:
Lektura teksta stilska je i jezična obrada teksta koja uključuje uklanjanje pravopisnih i gramatičkih pogrešaka, kao i oblikovanje rečeničnih konstrukcija radi poboljšanja čitljivosti i jasnoće teksta.
Lokacija:
Riječ je o prijevodima koje je pečatom ovjerio stalni sudski tumač s ovlaštenjem županijskog suda. Sudski tumač ovjerom potvrđuje da je prijevod istovjetan izvorniku sastavljenom na stranom jeziku.
Lokacija:
Prevodilački tim Lingua Grupe uspješno odgovara na vaše potrebe prevođenja sa stranog jezika na hrvatski jezik, te s hrvatskog jezika na strane jezike.
Lokacija:
Pružamo usluge prevođenja pri čemu izraziti naglasak stavljamo na kvalitetu i točnost prijevoda, koji mora biti napravljen 'u duhu' jezika na koji se prevodi, te mora biti precizan u jeziku struke, poštivanje dogovorenih vremenskih rokova i čuvanje službene i poslovne tajne u dostavljenim tekstovima.
Lokacija:
Prijevodi su brzi i kvalitetni, a ukoliko želite, može ih lektorirati izvorni govornik ciljanog jezika. Stalnim klijentima nudimo posebne pogodnosti.
Lokacija:
Prijevodi se odnose na opće i stručne tekstove koje treba prevesti na ciljani jezik. Osim prijevoda različitih materijala i dokumentacije poput kataloga, brošura, letaka ili uputa za uporabu, pružamo usluge prijevoda stručnih i znanstvenih članaka, pravnih propisa i tehničke dokumentacije.
Lokacije:
Prevodimo sve vrste tekstova uključujući službene dopise, web stranice, stručne radove, članke, ugovore, projekte i ostale tekstove od jednistavnijih do najsloženijih. Nudimo i mogućnost ovjere pečatom ovlaštenog sudskog tumača.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija