Strani jezici
Ukupno: 572
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Rijeka   Osijek   Karlovac   Pula  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Trajanje:
40 sati
Škola DLTC-Dun Laoghaire Tuition Centre je smještena u samom srcu južnog dijela Dublina.
Lokacija:
Trajanje:
5 mjeseci
Upisi u školu stranih jezika za odrasle polaznike - Engleski
Lokacija:
Upisi u školu stranih jezika za odrasle polaznike - Francuski
Lokacija:
Upisi u školu stranih jezika za odrasle polaznike - Njemački
Lokacija:
Upisi u školu stranih jezika za odrasle polaznike - Talijanski
Lokacije:
Zašto učiti slovenski jezik i to baš u EdukaCentru? Slovenski jezik je materinski jezik oko 2 milijuna Slovenaca u Republici Sloveniji, gdje je službeni jezik, te pripadnika slovenske manjine u Austriji (oko 60.000 u Koruškoj i Štajerskoj), Italiji (oko 100.000 u Beneškoj Sloveniji, Reziji, Trstu i Gorici), Hrvatskoj (11.800 - 13.100) i Mađarskoj (2.700).
Lokacija:
Tečaj španjolskog jezika verificiran je sukladno europskom referentnom obliku, CEF-u.
Lokacija:
Spada u romanske jezike. Službeni je jezik Španjolske, većine zemalja Latinske Amerike, kao i jedan od službenih jezika Ekvatorijalne Gvineje u Africi.
Lokacije:
Osim u samoj Španjolskoj, španjolski je službeni jezik u još dvadeset zemalja. Zbog toga Vam znanje Španjolskog jezika donosi velike prednosti jer Vam omogućava povezivanje i komunikaciju u poslovnom svijetu, prijateljstvima, trgovini, turizmu...
Lokacije:
Zašto učiti švedski jezik i to baš u EdukaCentru? Švedski jezik je jezik kojim govori približno 8 milijuna stanovnika Švedske i 300.000 ljudi u Finskoj. Pripada sjevernogermanskoj podgrupi indoeuropskih jezika koja još uključuje danski, norveški, islanski i farski.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija