Strani jezici
Ukupno: 572
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Rijeka   Osijek   Karlovac   Pula  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Solihull idealno mjesto za ljetne praznike nalazi se 5 kilometra od međunarodnog aerodroma Birminghama i 9 kilometra od samom grada Birminghama - drugog najvećeg grada u Velikoj Britaniji.
Stafford je stari grad sa kamenim ulicama i impresivnim elizabetskim kućama. Moderni krajolik kampusal nalazi se na izlazu iz grada.
Na obali rijeke Tees smjestio se moderan kampus idelana za ljetni tečaj EAC-a. Sveučilišni kampus nalazi se na zemlji koja je kompletno promijenjena i regenerirana kao i krajolik.
Stoke on a trent je jedinstven grad, nastao od 6 različitih odvojenih gradova - poznati kao "The Potteries". Velika imena engleskog porculana nastao je ovdje., uključujući Wedgwood, Spode i Royal Doulton. Grad je idealno situiran u srcu Engleske i na taj način lako je doći do drugih destinacija poput Manchastera, Liverpoola i Chestera.
Hampstead je jedan od najpoznatijih predgrađa Londona, gdje žive uglavnom poznati. High Street nudi razne trgovine, te sa Parliament Hill-a pruža se divan pogled na centar Londona.
Iskusite latinsko uzbuđenje Barcelone! Moderna destinacija sa tradicijom dužom od 2000 godina, Ne propustite posjetiti Sagrada Familia ili ekscentričan park Guell. Vikende iskoristite za posjetu obale Costa Brava i uživajte u suncu.
Boston je poznat po najpoznatijim sveučilištima na svijetu i po mnogima to je najljepši grad u Americi.
Bournemouth je najpoznatije britansko ljetovalište u kojem ćete naći prekrasne pješčane plaže, bogate botaničke vrtove, te veselu i opuštenu atmosferu.
Ovaj dinamičan grad na južnoj obali Velike Britanije danas je jedan od njenih najživahnijih gradova u kojem rado borave britanski i europski trendsetteri. Oduševit će vas egzotičan izgled Kraljevskog paviljona, šarenilo ležaljki na beskrajnim plažama, moderni shopping centri, video arkade...
Brisbane je proglašen najboljim gradom za život na svijetu i samim tim je meka za sve koji vole otmjenost i dobru zabavu. Gradski prijevoz uključuje trajekte, vlakove i autobuse, što znači da ćete lako stići do svakog mjesta.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija