Strani jezici
Ukupno: 572
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Rijeka   Osijek   Karlovac   Pula  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
30 sati
Konverzacijski tečaj WISPRA organizira u vlastitim suvremeno opremljenim prostorima ili u prostorima naručitelja.
Lokacija:
Trajanje:
15 dana
Od samog otvaranja škole naglasak smo stavili na edukaciju djece i odraslih u ljetnom terminu, gdje kroz interaktivnu nastavu, debate i izvorne profesore, organiziriamo studijska usavršavanja u zemljama u kojima se govori engleski jezik (Velika Britanija, SAD, Južna Afrika i Malta).
Lokacije:
Zašto učiti mađarski jezik i to baš u Edukacentru? Mađarski jezik kojim govore Mađari, narod u Srednjoj Europi, je jezik koji pripada ugro-finskoj jezičnoj skupini. Mađarski se govori u Mađarskoj, Vojvodini, te dijelu Slovenije (okolina Lendave, u istočnoj Sloveniji).
Lokacije:
Zašto učiti nizozemski jezik i to baš u EdukaCentru? Nizozemski jezik, pogrešno zvan i holandski, prema nizozemskoj regiji Holandiji, iz čijih se narječja nizozemski književni jezik (donjonjemački standardni jezik) prvenstveno razvio, ubraja se kao i njemački jezik u germansku granu indoeuropskih jezika.
Lokacija:
Tečaj njemačkog jezika verificiran je sukladno europskom referentnom obliku, CEF-u.
Lokacija:
Njemački se jezik govori u Njemačkoj, Austriji, Lihtenštajnu, Luksemburgu i u većem dijelu Švicarske, u Južnom Tirolu i istočnim kantonima Belgije kao i južnim kantonima Danske.
Lokacije:
Učiti Njemački jezik danas nije ništa teže od engleskog, francuskog ili španjolskog. Zahvaljujući modernim komunikacijskim metodama učenja u našoj školi u kratkom vremenskom roku može se postići zavidan stupanj znanja.
Lokacije:
Zašto učiti poljski jezik i to baš u EdukaCentru? Poljski jezik je službeni jezik Republike Poljske. Zajedno s češkim, slovačkim, lužičkosrpskim i drugim jezicima čini skupinu zapadnoslavenskih jezika.
Lokacije:
Portugalski je drugi po redu najrašireniji romanski jezik na svijetu. Ispred njega samo je španjolski.
Lokacije:
Na ovim tečajevima uče se osnove poslovne komunikacije.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija