Francuski jezik
Ukupno: 156
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Karlovac   Rijeka   Osijek   Pula  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Sve više poslodavci, pa i njihovi djelatnici osjećaju potrebu za uključivanjem u specijalizirane programe učenja stranih jezika, kako bi stekli sigurnost u poslovnom komuniciranju na stranom jeziku.
Trajanje:
70 sati
Cilj ovog IN HOUSE grupnog tečaja je usavršavanje općeg poslovnog jezika primjenjivo u različitim poslovnim situacijama
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
Tečajevi su namijenjeni svima koji žele razviti sve jezične vještine.
Lokacija:
Trajanje:
70 nastavnih sati
Stručni tim planira i organizira nastavni program u skladu s jezičnim predznanjem kandidata slijedeći metodske postavke komunikacijske metode.
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
Uz opći jezik, težište je na komunikacijskim vještinama (predstavljanju i upoznavanju, dogovaranju i vođenju sastanka, prezentacija, telefoniranju, poslovanoj korespondenciji, pregovaranju i svemu ostalom što Vam je potrebno za uspješno poslovanje).
Lokacije:
Trajanje:
68 sati
Tečajevi za mladež su namijenjeni srednjoškolcima i sadržajem prilagođeni njihovim potrebama i interesima.
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
Odrasli polaznici mogu birati različite vrste tečajeva stranih jezika, od općih do stručnih, jednosemestralnih u trajanju od 70 nastavnih sati do ubrzanih u trajanju od 30 nastavnih sati, a organizira se i individualna nastava za polaznike koji se ne mogu uključiti u jedan od redovitih tečajeva.
Lokacije:
Trajanje:
68 sati
Program za predškolsku djecu podrazumijeva učenje stranog jezika kroz igru, priče, brojalice, crtanje, pjevanje, plesanje i glumu.
Lokacije:
Trajanje:
68 sati
Program đačkih tečajeva prilagođen je uzrastu djece i osmišljen tako da sustavno razvija i usavršava njihove jezične vještine: slušanje, govorenje, čitanje i pisanje.
Lokacija:
Trajanje:
60 sati
Posebna pažnja posvećena je intenzivnom radu uz suvremene metode i izvorni didaktički materijal.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija