Umjetnost
Ukupno: 144
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Split   Osijek   Križevci   Samobor  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Odvaži se i ti na jedan aktivniji i zdraviji život u ritmu muzike za ples, javi nam se i postani dio naše plesne obitelji!!!
Lokacija:
Trajanje:
4 godine
Četverogodišnji program srednje škole za redovne i odrasle učenike. Učenici se u ovaj program mogu upisati nakon položenog prijamnog ispita.
Lokacije:
Trajanje:
312 sati
Program je namijenjen stilistima koji žele upotpuniti i proširiti postojeća znanja na području izrade modnih kolekcija, marketinga i kalkuliranja troškova vezanih uz nabavu i cijene koštanja materijala te steći nova znanja, nužna kako bi bili u stanju zadovoljiti točno određene zahtjeve tržišta i potrebe tvornica koje se bave dizajniranjem i proizvodnjom modne odjeće.
Lokacije:
Trajanje:
312 sati
Stilist uređenja unutarnjih prostora posljednjih je godina sve traženije zanimanje na tržištu rada. Primjenjujući metode koje pružaju osnovu za poticanje kreativnosti, polaznici programa, tijekom jednogodišnjeg obrazovanja, stječu znanja potrebna za funkcionalno i estetsko opremanje stambenih i poslovnih prostora.
Lokacija:
Synthesizer je kao instrument vrlo omiljen kod svih koji žele relativno brz rezultat i to, osobito, kod mlađih polaznika. To ni u kom slučaju ne znači da ga u Ars novoj ne sviraju i stariji polaznici. Dapače, sviraju ga svi uzrasti.
Lokacija:
Trajanje:
4 godine
Glazbeno-obrazovni proces traje četiri godine, a u dogovoru sa svakim polaznikom posebno, može se i produžiti.
Lokacija:
Trajanje:
17 tjedana
Program se nastave synthesizera temelji na uobičajenom programu glasovira uz upoznavanje i primjenu raznih osobitosti ovog elektronskog glazbala.
Lokacije:
Trajanje:
3 mjeseca
Tečaj je namijenjen polaznicima koji žele svladati tehnike krojenja za vlastite potrebe.
Lokacija:
Trajanje:
17 tjedana
Osnova svakog napjeva je pomno odabran ili napisan tekst. Prosječan slušatelj usvaja tekst popularnih skladbi prije nego glazbu, a često u početku slabo zamjećuje umjetničke kvalitete pojedinih izvođača ili aranžmana.
Lokacija:
Trajanje:
17 tjedana
Kako za skladanje jednostavnih formi popularne glazbe nije nužno potrebno veliko predznanje, tečaj skladanja trebao bi uputiti mlade glazbenike kako oblikovati melodiju i njezinu harmonizaciju, odabrati tempo, mjeru i glazbeni oblik.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija