Umjetnost
Ukupno: 144
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Split   Osijek   Križevci   Samobor  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacije:
Trajanje:
312 sati
Program je namijenjen modelistima koji žele proširiti svoja tehnička znanja i sposobnosti izrade kroja zahtjevnijih odjevnih predmeta.
Lokacija:
Trajanje:
6 mjeseci
Imate likovnih sklonosti, fascinira vas svijet mode, rado skicirate vlastite kreacije ... ... pretvorite svoj kreativni potencijal u kompetentnost na području dizajniranja odjeće!
Lokacija:
Trajanje:
160 sati
Osposobljavanje za osnovne poslove modnog dizajnera.
Lokacija:
Trajanje:
120 sati
Osposobljavanje za osnovne poslove modnog fotografa.
Lokacije:
Trajanje:
312 sati
Polaznici programa modni stilist odjeće s marketingom usvajaju vještine izrade modnog crteža, proučavaju povijest kostima, uče o bojama i tekstilnim materijalima, kreiraju modne kolekcije, osmišljavaju modne dodatke i osobni stil.
Lokacija:
Trajanje:
48 sati
Šivamo sako, jaknu ili kaput, učimo o zahtjevnim tekstilnim materijalima, izrađujemo kompliciranije vježbe.
Lokacije:
Trajanje:
312 sati
Programom se usvajaju znanja i vještine organiziranja modnih zbivanja i revija.
Lokacija:
Trajanje:
17 tjedana
Ovaj se nastavni predmet upisuje tek sa sedmim i osmim stupnjem solfeggia, a nastava je organizirana jednom tjedno u trajanju 45 minuta u skupini.
Lokacija:
Trajanje:
4 godine
Četverogodišnji školski program kao osnažena inačica tečajeva Rock akademije. Donja je dobna granica za pohađanje programa 10 godina, a gornje dobne granice nema.
Lokacija:
Pojam rumba zahvaća čitav spektar ritmova i plesnih stilova. Među tim stilovima ističu se son, danzon, guajira, guaracha i naningo. Rumba je kombinacija afričkih ritmova i španjolskih melodija – nastala je u Africi i došla u Novi Svijet u 16. stoljeću na brodovima koji su prevozili crne robove.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija