Umjetnost
Ukupno: 144
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Split   Osijek   Križevci   Samobor  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacije:
Dekorater izloga se bavi kreativnim uređenjem izloga i prezentacijom izložbenih i prodajnih proizvoda s ciljem privlačenja većeg broja kupaca i povećanjem prodaje.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Tečaj digitalne fotografije namijenjen polaznicima koji se žele baviti digitalnom fotografijom i obradom digitalnih foto zapisa.
Lokacija:
Cilj seminara je polaznike upoznati s najnovijom foto tehnikom snimanja fotografija - digitalnom fotografijom, kao i obradom digitalnih foto zapisa.
Lokacija:
Trajanje:
79 sati
Osposobljavanje za dizajnera interijera.
Lokacije:
Trajanje:
210 sati
Program Dizajner interijera je program usavršavanja, namijenjen svima onima koji su već završili program osposobljavanja Stilist uređenja unutarnjih prostora te žele usavršiti, proširiti i nadopuniti usvojena znanja.
Lokacija:
Trajanje:
60 sati
Radio Deejay organizira nastavu i upise u prvu hrvatsku školu za dj-e, Dj Akademiju.
Lokacija:
Svaki polaznik koji je već svladao osnove klasične gitare i notno je pismen, može se prijaviti na tečaj električne gitare, u sklopu tečajeva glazbene radionice Ars nova.
Lokacija:
Fokstrot je stvorio umjetnik Vaudevillian Harry Fox u ljeto 1914. U svojim plesnim točkama za publiku izvodio je kaskajuće korake na ragtime glazbu koja je u to doba bila vrlo popularna. Upravo zbog tih karakterističnih koraka publika je njegovu plesu dala ime ''Fox's Trot'' (Foxov kas).
Lokacija:
Klasična, akustična, možda električna ili bas gitara, ... dvanaestica ili pak "trinaestica" (?). Poprilična gužva u svijetu gitare više je nego očita.
Lokacija:
Trajanje:
17 tjedana
Na prvom stupnju gitaristi uvježbavaju ritam ili pratnju za tridesetak pjesama s područja popularne i rock glazbe, akorde u prvoj poziciji te izvođenje vrlo jednostavnih melodija svirajući klasičnom tehnikom prstima desne ruke ili trzalicom.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija