Umjetnost
Ukupno: 144
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Split   Osijek   Križevci   Samobor  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Razliku između "školovanoga glasa" i onoga koji to nije, zasigurno ne treba posebno isticati. Vjerojatno se svatko barem jednom našao u situaciji da tu razliku osjeti i vlastitim ušima.
Lokacija:
Trajanje:
17 tjedana
Samo se 1. i 2. stupanj pjevanja može upisati u skupnom obliku nastave i nastava je organizirana jednom tjedno 90 minuta kroz 17 tjedana. Ukoliko kandidati ipak žele odabrati pojedinačnu nastavu, pohađaju je jednom tjedno 45 minuta.
Lokacija:
Plesna je igraonica namijenjena najmlađim polaznicima. To su u pravilu djevojčice predškolske i mlađe školske dobi do 3. odnosno 4. razreda osnovne škole.
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
Cilj Plesnog studija je dozvoliti djeci da pokretom i plesom izraze svoje osjećaje koje glazba u njima izaziva.
Lokacija:
Trajanje:
48 sati
Učimo osnove krojenja i šivanja, upoznajemo šivaći stroj, potreban alat i pribor, uzimanje mjere, neki standardi: veličine, količine potrebnog materijala, šivamo svoj prvi odjevni predmet, te brojne vježbe.
Lokacija:
Trajanje:
48 sati
Šivamo donje rublje (grudnjak, gačice), šešire, kape, torbe, izrađujemo male ukrase, glačane nabore (falde). Učimo mijenjati kroj prema zahtjevima našeg tijela, kao i komercijalne nazive tekstilnih materijala i njihove osobine.
Lokacija:
Premda glazba na koju se pleše quickstep zvuči kao brzi fokstrot ovaj je ples svojim karakterom ustvari više neka mješavina valcera i charlestona!
Lokacija:
Vježbanje je organizirano u jutarnjim terminima.
Lokacija:
Maloj djeci najprimjerenija plesna tehnika je ritmika.
Lokacija:
Program ritmike i plesa za djecu predškolske dobi provodi se na četiri stupnja.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija