Umjetnost
Ukupno: 144
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Split   Osijek   Križevci   Samobor  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Škola likovnog stvaralaštva "Kist" osnovni i napredni tečaj
Lokacija:
Trajanje:
1 školsku godinu
Dizajner interijera stručnjak je koji će tijekom obrazovnog procesa naučiti prilagoditi prostor željenim uvjetima klijenta u okviru zadanoga budžeta, bilo da je riječ o životnom ili poslovnom prostoru.
Lokacija:
Trajanje:
1 školsku godinu
Dizajner suvremenog nakita osoba je koja će tijekom obrazovnoga procesa naučiti primijeniti stečena znanja o obliku, boji, raznovrsnim materijalima, vremenu i ispravnu načinu nošenja nakita.
Lokacija:
Trajanje:
1 školsku godinu
Dizajner vrtova i pejsažne arhitekture osoba je koja će tijekom obrazovnog procesa naučiti oblikovati prostor vrta ili balkona.
Lokacija:
Trajanje:
1 školsku godinu
Kostimograf je vrstan poznavatelj stilova i načina odijevanja u različitim povijesnim razdobljima i u različitim krajevima svijeta. On dizajnira kostime za kazalište, film, televiziju, estradne umjetnike ali i za različite prigode poput maskenbala ili kulturnih manifestacija.
Lokacija:
Trajanje:
1 školsku godinu
Program osposobljavanja je odobrilo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske s nazivom modno oblikovanje odjevnih predmeta. Nakon završetka obrazovnoga ciklusa izdaje se uvjerenje s pravom javnosti, a polaznicima se stručno zanimanje upisuje u radnu knjižicu.
Lokacija:
Trajanje:
1 školsku godinu
Modni dizajner osoba je koja će tijekom obrazovnog verificiranog procesa savladati crtanje, kolorit i modne figure. Zahvaljujući tim stečenim znanjima njihova će maštovitost dobiti čvrst temelj za kreiranje različitih vrsta odjeće i modnih dodataka.
Lokacija:
Trajanje:
1 školsku godinu
Modni stilist je stručnjak koji je tijekom obrazovnoga procesa na Učilištu Profokus naučio primjenjivati stečena znanja o obliku, boji, tekstilu, vremenu – kako bi mogao donositi ispravne odluke u kreiranju modnoga imidža.
Pridruži se novom naraštaju filmskih snimatelja i glumaca u jednoj od najprestižnijih i najinovativnijih škola u svijetu. Škola „The New York Film Academy“ nudi svojim studentima programe praktičnog filmskog snimanja, scenarija, digitalnog filmskog snimanja, kompjutorske animacije i glume.
Lokacija:
Trajanje:
120 sati
Osposobljavanje za poslove izrade cvijetnih aranžmana.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija