Umjetnost
Ukupno: 144
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Split   Osijek   Križevci   Samobor  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Pojam rumba zahvaća čitav spektar ritmova i plesnih stilova. Među tim stilovima ističu se son, danzon, guajira, guaracha i naningo. Rumba je kombinacija afričkih ritmova i španjolskih melodija – nastala je u Africi i došla u Novi Svijet u 16. stoljeću na brodovima koji su prevozili crne robove.
Lokacija:
Trajanje:
4 godine
Glazbeno-obrazovni proces traje četiri godine, a u dogovoru sa svakim polaznikom posebno, može se i produžiti
Lokacija:
Trajanje:
17 tjedana
Program se saksofona izvodi u pojedinačnom obliku nastave kroz osam stupnjeva, a nastava je organizirana jednom tjedno 45 minuta.
Lokacija:
Samba je uistinu najpoznatiji brazilski ritam i ples nastao kao proizvod miješanja raznih ritmova afričkih robova prisilno dovedenih u Brazil, autohtonih ritmova brazilskih domorodaca i ritmova koje su njegovali portugalski kolonijalisti.
Lokacije:
Trajanje:
224 sata
Samostalni dizajner interijera-specijalist je osoba koja, organizirajući i vodeći poslove uređenja interijera na marketinškim principima, samostalno i za svoj račun izrađuje projekte unutarnjeg uređenja prostora, sa svrhom prodaje i stručne afirmacije na tržištu.
Lokacija:
Škola glume od ove godine postaje standardni dio obrazovne ponude POU Križevci.
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
Škola synthesizera postoji godinama pod nazivom Tečaj synthesizera. Tečaj je u međuvremenu nadrastao svoje granice i postao škola.
Lokacija:
Trajanje:
17 tjedana
Skupno se muziciranje ostvaruje u radu s korepetitorom, muziciranjem pjevačkog zbora i vokalno-instrumentalnih skupina.
Lokacija:
Trajanje:
17 tjedana
Osnovna je nastavna zadaća solfeggia stjecanje i usavršavanje intonativnih i ritamskih vještina potrebnih za svjesno pjevanje i razumijevanje auditivno predstavljenog notnog teksta.
Lokacija:
Trajanje:
4 godine
Glazbeno-obrazovni proces traje četiri godine, a u dogovoru sa svakim polaznikom posebno, može se i produžiti.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija