Ustanove
Ukupno: 9
Lokacija:
Zagreb
U više od 11 godina kroz naše školske klupe prošao je veliki broj učenika, od kojih su mnogi od njih nakon usvojenog znanja stečenog u našoj Školi otvorili vlastite knjigovodstvene servise, pronašli zaposlenje u respektabilnim tvrtkama sa izvrsnim primanjima, a neki su ostvarili zavidne karijere na drugim poslovima u kojima im je stečeno znanje i te kako pomoglo.
Lokacija:
Zagreb (Susedgrad)
Informacijska tehnologija i komunikacije prisutni su u svim sferama svakodnevnog života. Njihovo poznavanje i primjena postali su i nužnost i potreba.
Lokacija:
Zagreb (Susedgrad)
Tvrtka Medijana jezici 2008. godine nastavlja rad kao sljednik Škole za strane jezike Vox perfecta. Od 1995. godine škola uspješno posluje u poduci stranih jezika te bilježi stalan porast broja polaznika što svjedoči o kvaliteti nastave.
Lokacija:
Đakovo
U školi stranih jezika provodimo tečajeve učenja stranih jezika za osnovnoškolsku i srednjoškolsku djecu te odrasle polaznike.
Lokacije:
Karlovac,
Pula,
Rijeka,
Sibenik,
Sisak,
Split,
Zadar
Pučko otvoreno učilište Mencl temeljem višegodišnjeg iskustava u izvođenju informatičke edukacije osmislilo je i razvilo niz obrazovnih programa koji zadovoljavaju potrebe svih polaznika, bez obzira na razinu predznanja.
Lokacija:
Zagreb
MEP je osnovan 1991. godine, kao privatna tvrtka. MEP je vodeća tvrtka u pripremi, tiskanju i distribuciji poslovne literature u Hrvatskoj i distribuciji informacija od neposrednog interesa za menadžment.
Lokacija:
Zagreb
Mercuri International, najveća europska kompanija za razvoj prodaje, prodajnog managementa, odnosno svakodnevne (prodajne) komunikacije.
Lokacija:
Zagreb
Misliona d.o.o. je tvrtka specijalizirana za osobni i korporativni coaching.
Lokacija:
Zagreb
MixyFlair Style je visoko stručna škola za profesionalne barmane sa sjedištem u Zagrebu, koja pruža usluge tečaja za barmene u 2 stupnja te se bavi organizacijom cateringa, savjetovanjem u ugostiteljstvu za barove, restorane i hotele koktel performansom - Flair, Neon & Fire Show.

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija