Ustanove
Ukupno: 11
Lokacija:
Rijeka
Udruga konobara i barmena osnovana je 20.04.2003. u Rijeci. Iako je namijenjena prvenstveno barmenima i konobarima te vlasnicima ugostiteljskih objekata, član može postati svaka fizički i pravno sposobna osoba.
Lokacija:
Varaždin
Informatička tvrtka ACT Plavec d.o.o. osnovana je 1990. godine. U siječnju 1997. godine tvrtka, među prvima u Hrvatskoj, započinje s informatičkim obrazovanjem, prvenstveno na Microsoftovoj platformi.
Lokacija:
Zagreb
1996. godine osnovano je Pučko otvoreno učilište Profokus - obrazovanje za modne dizajnere, kostimografe, vizažiste, frizere stiliste.
Lokacija:
Zagreb
Osnivač učilišta Adrianus je Moja Arma d.o.o. koja je utemeljena 2000. godine pod imenom "Arma".
Lokacija:
Lovran
Učilište Lovran - Spa Wellness Akademija je prva škola za obrazovanje odraslih za posao i napredovanje u karijeri u području wellness-a, ljepote i zdravlja. Programi su verificirani od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa RH
Lokacija:
Zagreb
Učilište za popularnu i jazz glazbu je neprofitna ustanova koje je osnivač i vlasnik Ladislav Račić, prof., i registrirana je za obavljanje djelatnosti osnovne glazbene škole, srednje glazbene škole, glazbenih tečajeva, organiziranja glazbenih priredbi i dr.
Lokacija:
Zagreb
Brzo čitanje je metoda utemeljena na znanstvenim istraživanjima mozga i vida, pomoću koje budimo našeg uspavanog "diva" i na jednostavan i zabavan način iz njega izvlačimo maksimum.
Lokacija:
Zagreb
Udruga „Hrvatski računovođa“ je neovisna strukovna udruga računovođa, poreznih savjetnika i financijskih djelatnika koja djeluje u cilju trajnog unapređivanja njihova profesionalnog znanja i sudjelovanja u razvitku hrvatskog gospodarstva.
Lokacija:
Zagreb
Neuro-lingvističko programiranje vrlo je učinkovita kombinacija psiholoških i komunikoloških tehnika. Bavi se pojedincima i obiteljima, kao i unaprjeđenjem kvalitete djelovanja najrazličitijih skupina i organizacija.
Lokacije:
Rijeka,
Zagreb
Udruga Smart je registrirana u srpnju 1999. godine nakon okupljanja tima profesionalaca/ki završene stručne edukacije za trenere/ice/konzultante/ice i bogatog radnog iskustva u hrvatskom neprofitnom sektoru.

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija