Ustanove
Ukupno: 15
Lokacija:
Zagreb
Ekonomska škola Katarina Zrinski, NCEE Partner School, privatna je srednja škola koja suvremenim nastavnim metodama obrazuje mlade poslovne ljude za uspješno uključivanje u poslovni svijet.
Lokacija:
Osijek
Još u doba Francisa Bacona znanje je bilo moć. Sada, u 21. stoljeću znanje je postalo glavno mjerilo modernog društva, najviši kriterij i glavni uvjet uspješnosti.
Lokacija:
Osijek
Od utemeljenja 1992.godine, osječka tvrtka EXCEL Computers d.o.o. uz proizvodnju software-a, bavi se educiranjem korisnika PC računala. Od 2001. godine programi obrazovanja izvode se u okviru EXCEL Educe, Ustanove za obrazovanje odraslih.
Lokacija:
Solin
Euroclub je najveći međunarodni kamp na Jadranu i jedino naselje u Hrvatskoj koje je u potpunosti u službi djece i mladih.
Lokacije:
Osijek,
Rijeka,
Zadar,
Zagreb
EducaMix je tvrtka specijalizirana za poslovni i osobni razvoj onih koji žele unaprijediti svoje poslovne i osobne vještine te onih koji se tek spremaju započeti svoju profesionalnu karijeru. Naš cilj je povećati Vašu učinkovitost kvalitetnim programima edukacije.
Lokacije:
Split,
Zagreb
EdukaCentar je suvremena edukacijska ustanova u kojoj možete steći znanja iz područja informacijskih tehnologija i stranih jezika.
Lokacija:
Rijeka
Djelatnost škole obuhvaća odgoj i obrazovanje mladeži za stjecanje srednje školske spreme, niže stručne spreme u trajanju od tri godine za djecu s teškoćama u razvoju, te stjecanje znanja i sposobnosti za rad i nastavak školovanja.
Lokacija:
Rijeka
Temeljem petnaestogodišnjeg iskustava u izvođenju informatičke edukacije te pažljivim osluškivanjem želja naših polaznika, osmislili smo i razvili niz obrazovnih programa koji će zadovoljiti potrebe svih polaznika bez obzira na razinu predznanja.
Lokacija:
Zagreb
EduCentar je website specijaliziran za promociju edukativnih sadržaja te predstavlja najpotpuniju bazu edukativih programa u Hrvatskoj.
Lokacija:
Zagreb
Internetski portal Edukacija.hr je portal koji objedinjuje ponudu raznih obrazovnih ustanova i centara za dodatno obrazovanje u Hrvatskoj!

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija