Ustanove
Ukupno: 17
Lokacija:
Zagreb
Angla d.o.o za poduku stranih jezika i prevođenje utemeljena je 1996.g. od kada na dvadesetak lokacija u užem i širem centru Zagreba uspješno i kvalitetno izvodi tečajeve stranih jezika za sve uzraste i na svim stupnjevima.
Lokacija:
Zagreb
ARIMED je registriran za seminare i edukacije, njegu i održavanje tijela pri trgovačkom sudu u Zagrebu. Poslujemo od 2001. godine i organiziramo edukacije u ekskluzivnom ambijentu i lokaciji dostupnoj svima...
Lokacija:
Zagreb
AromaVita učilište je utemeljeno 2000. god. i od tada provodi programe osposobljavanja i usavršavanja odraslih za zanimanja:
Lokacija:
Zagreb
U današnje vrijeme poznavanje stranih jezika više nije samo dobra referenca uVašem životopisu, već potrebno znanje koje Vam omogućuje komunikaciju s cijelim svijetom.
Lokacija:
Osijek
Ad Hoc - Centar za poduke i prevoditeljstvo d.o.o. započeo je s radom 16. kolovoza 2002. godine. Glavni podstrek za otvaranje Centra takve vrste bila je sve veća važnost, mogli bismo reći i neophodnost poznavanja stranih jezika, bez kojih je uostalom gotovo nemoguće zamisliti i tako željeni ulazak Hrvatske u Europsku Uniju. Nadalje, obrazovanje kao i napredak u poslu svakog pojedinca u današnje vrijeme također su nezamislivi bez poznavanja barem jednog stranog jezika.
Lokacija:
Zagreb
Dio globalne mreže Adizes Institute je i predstavništvo za jugoistocnu Europu, Adizes Southeast Europe, osnovano 1994. godine sa sjedištem u Novom Sadu.
Lokacija:
Zagreb
Admiral Investments & Securities Ltd. je osnovana u prosincu 2000.godine. Osnivački kapital potiče od stručnjaka na području internet trgovanja, britanskog i ruskog porijekla.
Lokacija:
Nova Gradiška
Uvođenje informacijske tehnologije u društvo, bez sustavnog obrazovanja kadrova za potrebita zanimanja, rezultiralo je nedostatkom stručnjaka za poslove kompjutorske obrade podataka.
Lokacija:
Zagreb
Projekti i upravljanje projektima (project management) imaju sve važniju operativnu i stratešku ulogu u razvoju poslovanja današnjih poduzeća.
Lokacija:
Zagreb
Alfatec Group već preko 13 godina djeluje na informatičkom tržištu Hrvatske i razvio je jednu od najjačih partnerskih organizacija kod nas, koja vertikalno povezuje vodeće svjetske proizvođače informatičkih tehnologija i značajne hrvatske aplikativne kuće i sistem integratore.

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija