Ustanove
Ukupno: 19
Lokacija:
Zagreb
CEKAO "Zagreb" djeluje na afirmaciji i širenju kulture i umjetnosti već 50 godina, te je jedan od najstarijih centara za kulturu u gradu.
Lokacije:
Rijeka,
Split,
Zagreb
Godine 1994. školu CALLEGARI u Hrvatskoj su osnovali gospoda Ivana Dalfiume i Franco Polo, otvorivši njezino sjedište u Zagrebu, nedugo zatim podružnicu u Labinu, nešto kasnije u Rijeci. Od ljeta 2005. škola djeluje i u Splitu.
Lokacija:
Zagreb
Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet nastala je 1991. godine kao projekt Ministarstva znanosti i tehnologije Republike Hrvatske.
Lokacija:
Rijeka
Tvrtka CASE iz Rijeke obavlja aktivnost informatičkog školovanja kroz seminare, u istom krugu organizatora, već 19 godina pa spada svakako u veterane informatičkog školovanja u Hrvatskoj.
Lokacija:
Osijek
Zašto "O"? ;) "O" kao - Osijek, obrazovanje, obuka, osmjeh, optimizam, odlučivanje, operativnost, originalnost, organiziranost, odgovornost, osjećaj, osobitost, obitelj, osoba, obogaćivanje, ostvarivanje, oduševljenje, otvorenost,....kao Opa (rimska boginja plodova, zemlje, blagostanje), i još je puno o...
Lokacija:
Rijeka
Centar tehničke kulture je neprofitna nevladina organizacija registrirana od 1993. godine na inicijativu Zajednice tehničke kulture sa zadatkom da djeluje na poticanju i promicanju tehničke kulture, informatike i kulture općenito.
Lokacija:
Zagreb
Mi vjerujemo da se svatko može promijeniti i postati bolji i uspješniji, da svatko zaslužuje više od života, da je svaka osoba posebna i da skriva u sebi ogroman potencijal.
Lokacija:
Osijek
Centar za franšizu Centra za poduzetništvo Osijek u suradnji s The Franchise Center (TCF) University of Texas El Paso (UTEP) razvio je program i aktivnosti s ciljem upoznavanja poduzetnika s konceptom franšize i promoviranja tog koncepta u Hrvatskoj. Jedan od četiri pokrenuta posla u svijetu je franšiza. Zašto tako ne bi bilo i u Hrvatskoj?
Lokacija:
Zagreb
Centar za mirovne studije (CMS) – nevladina je neprofitna organizacija koja promiče nenasilje i društvenu promjenu povezujući obrazovanje, istraživanje i aktivizam. CMS je izrastao iz različitih oblika izravne izgradnje mira u Zapadnoj Slavoniji (Volonterski projekt Pakrac, 1993-1997.)
Lokacija:
Zagreb
Centar za poduku "FEB" osnovan je prije četrnaest godina, 1995. godine, kad smo, nakon dugogodišnjeg iskustva stečenog na poslovima poduke, odlučili pokrenuti vlastite pripreme. Odabrali smo naziv "Futurorum Eruditio Basis" (Obrazovanje je temelj budućnosti) jer prenosi temeljnu poruku u koju bezrezervno vjerujemo.

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija