Ustanove
Ukupno: 7
Lokacija:
Zagreb
Program tečajeva u Tara centru, upoznat će Vas sa raznim tehnikama kojima se koriste mnogi diljem svijeta. Od tehnika koje se koriste u svrhu uljepšavanja do onih koje djeluju na cijeli organizam kako fizički tako i energetski.
Lokacija:
Zagreb
TreningCentar d.o.o. je tvrtka za poslovno savjetovanje i poduku. Društvo je specijalizirano za ekonomsku edukaciju na praktičan i jednostavan način.
Lokacija:
Zagreb
Od 2001. godine u TEB Informatici djeluje autorizirani Intergraphov školski centar (Intergraph Authorized Training Center) na području Republike Hrvatske.
Lokacija:
Zagreb
Škola stranih jezika DUGA – TEČAJEVI STRANIH JEZIKA zapošljava profesore, koji su se dokazali u uglednim školama stranih jezika, gdje su stekli dragocjeno metodičko i pedagoško iskustvo.
Lokacija:
Zagreb
Udruga je osnovana kako bi se omogućilo provođenje nezavisnih obrazovnih, psihosocijalnih, zdravstvenih i humanitarnih programa za dobrobit i razvoj djece, mladih, obitelji i zajednica.
Lokacija:
Zagreb
Iz seminara u seminar (organizatori smo zimskih i ljetnih priprema za prijemne ispite) imali smo sve više polaznika tako da smo danas vjerojatno najveći zagrebački centar za pripremu maturanata za polaganje prijemnih ispita.
Lokacija:
Zagreb
Tuborg Green DJ akademiju pokrenuo je Radio Deejay, kao prvi i jedinstveni pristup educiranju mladih DJ glazbenika u Hrvatskoj. Projekt je osmislio i pokrenuo Josip Ćurković, osnivač Radio Deejeya, iza kojega se krije višegodišnje radijsko i DJ iskustvo.

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija