Ustanove
Ukupno: 7
Lokacija:
Zagreb
WIFI (Wirtschaftsförderungsinstitut, u prijevodu s njemačkog: institut za unapređenje gospodarstva) jedan je od najvećih europskih instituta u području cjeloživotnog učenja u vlasništvu Austrijske gospodarske komore (WKO).
Lokacija:
Zagreb
Društvo WISPRA d.o.o. za tečajeve stranih jezika i prevođenje osnovano je 1994. godine od kada uspješno posluje i stiče veliki broj referenci.
Lokacija:
Zagreb
Vodeće svjetske i hrvatske tvrtke, SAP i WIFI Croatia, prateći trendove rasta i razvoja hrvatskoga gospodarstva i poslovanja, osigurali su u Hrvatskoj dostupnost konkurentne i perspektivne edukacije u poslovnom okruženju SAP-a.
Lokacija:
Zagreb
WantAd School je pokrenuta potrebom tržišta za specijaliziranim i konkretnim edukacijskim programima unutar agencijske industrije i u suradnji sa najboljim praktičarima i kreativcima iz reklamne branše osmislila najprimjenjiviji model za edukaciju kroz jednogodišnje programe.
Lokacija:
Zagreb
Pokretač i organizator projekta Web::Edukacija je marketinško-edukativna agencija - Marketing Odjel d.o.o. koja od početka 2008. ulaže svoje napore da promovira novi iefektivniji oblik marketinga i u Hrvatskoj - internet (web) marketing.
Lokacija:
Zagreb
Predavači radionice PSD2XHTML dvojica su vodećih hrvatskih user experience eksperata gospoda Alen Grakalić i Marko Dugonjić.
Lokacija:
Zagreb
Ustanova Vimal je ustanova za obrazovanje odraslih, osnovana 2006. godine.

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija