Ustanove
Ukupno: 23
Lokacija:
Zagreb
SENSO PLUS je moderna kompanija orijentirana prema poslovnim korisnicima informatičkih tehnologija. Prepoznata je na hrvatskom tržištu kao dinamična i napredna kompanija na koju se korisnici informatičkih rješenja i usluga mogu u potpunosti osloniti.
Lokacija:
Zagreb
SAP je vodeći svjetski proizvođač poslovnog softvera, te je u Hrvatskoj prisutan od 1995. godine. Trenutno, više od 43.400 korisnika u više od 120 zemalja koristi SAP-ove® aplikacije - od rješenja koja odgovaraju na potrebe malih i srednjih tvrtki do poslovnih rješenja za velike i globalne korporacije.
Lokacija:
Zagreb
Škola, Seneks jezici postoji od 1997. godine i u tom periodu razvila je svoje stručne aktivnosti do visokog stupnja korektnosti i profesionalnosti.
Lokacije:
Hvar,
Split
Škola jedrenja ULTRA osnovana je u jesen 1995. godine u Splitu i nastala je zahvaljujući ideji nekoliko hrvatskih reprezentativaca u olimpijskom jedrenju i iskustvima sličnih škola u brojnim zemljama u kojima su se natjecali.
Lokacija:
Zagreb
Škola stranih jezika Latina specijalizirala se za kompletnu jezičnu uslugu, koja podrazumijeva poduku stranih jezika i prevođenje svih vrsta tekstova s ili bez ovjere sudskih tumača.
Lokacija:
Zagreb
Učenje stranog jezika je dugotrajan proces koji iziskuje mnogo truda, vremena i novaca. No, rezultati koji se tim ulaganjem dobivaju svakako su toga vrijedni. Time otvaramo vrata u svijet što je u današnje vrijeme gotovo obavezno.
Lokacija:
Zagreb
Naš uspjeh leži u odabiru talentiranih i sposobnih mladih ljudi, koji zajedno s nama grade imidž škole Sputnik jezici. Naši profesori su redom diplomirani profesori, višestruko nagrađivani od strane fakulteta, ministarstva, ili instituta izvan Hrvatske gdje su imali priliku usavršiti znanje stranog jezika.
Lokacija:
Zagreb
Škola stranih jezika Suvag surađuje s Centrom za moderne jezike Vijeća Europe sa sjedištem u Grazu, Austrija.
Lokacija:
Rijeka
SMART je osnovan krajem veljače 2003. godine u Rijeci i već uspješno radi skoro petu godinu. Osnovna djelatnost kojom se bavimo je projektiranje i izrada aplikativnih rješenja, održavanje informatičkih sustava te obrazovanjem svih uzrasta iz informatičkog i školskog područja.
Lokacija:
Zagreb
Smart kids igraonica osmišljena je s ciljem edukacije i kreativnog izražavanja djece. Program vode iskusni odgajatelji, profesori i animatori koji su razvili već provjerenu i uspješnu 'Smart metodu' učenja koja na spontani i zabavan način djecu uvodi u svijet stranih jezika, a isto tako kroz niz korisnih radionica priprema djecu za izazove budućeg života.

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija