Ustanove
Ukupno: 7
Lokacija:
Velika Gorica
Računalni obrazovni centar, ustanova za srednjoškolsko obrazovanje odraslih, Školska 7, Velika Gorica zajedno s društvom osnivačem već više od 10 godina uspješno djeluje u području edukacije odraslih.
Lokacija:
Zagreb
Ime tvrtke "Ramiro" nadahnuto je likom i djelom Ramira Bujasa (1879-1959), koji je osnivač prvog laboratorija za eksperimentalnu psihologiju u Hrvatskoj (i na području bivše jugoslavenske države) i utemeljitelj moderne psihologijske katedre na Sveučilištu u Zagrebu.
Lokacija:
Dubrovnik
Ronilački centar je otvoren je cijele godine a nalazi se uz samu obalu prekrasnog hotela "Dubrovnik Palace" u renesansnom gradu Dubrovniku na poluotoku Lapad.
Lokacija:
Selce
Ronilački centar “ Mihurić “ djeluje od 1996. godine kao pripadnik međunarodno priznate svjetske ronilačke asocijacije PADI, te je odnedavno, točnije od 12. prosinca 2001. godine preimenovan u
Lokacija:
Zagreb
Ronilački klub Bloo Bloo nudi cjelovit program ronilačke edukacije prema jednoj od najpoznatijih i najpriznatijih međunarodnih škola ronjenja – PADI (Professional Association of Diving Instructors*).
Lokacija:
Zagreb
U sastavu RRiF-ovih aktivnosti djeluje i RRiF Učilište za poduzetništvo - ustanova s pravom javnosti.
Lokacija:
Zagreb
RRiF Visoka škola za financijski menadžment niknula je iz društava RRiF grupe čija je djelatnost usko vezana za područje Računovodstva, Revizije i Financija. Vodeću poziciju RRiF je stekao slijedeći misao kako uspjeti znači biti znalac u svojoj struci i održati korak s vremenom što se može postići samo ako ste na izvoru temeljito provjerenih i pravodobnih informacija.

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija