Ustanove
Ukupno: 17
Lokacija:
Zagreb
Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje „Nikola Šubić Zrinski“ kao dio Obrazovne grupe Zrinski logičan je nastavak dugogodišnjeg uspješnog rada Ekonomske škole „Katarina Zrinski“ i Pučkog otvorenog učilišta „Petar Zrinski“.
Lokacija:
Zagreb
Visoka novinarska škola dobila je dana 11. srpnja 2007. godine dopusnicu Ministarstva znanosti obrazovanja i športa za obavljanje djelatnosti i izvođenje stručnog studija novinarstva.
Lokacija:
Zagreb
Visoku poslovnu školu Utilus s pravom javnosti osnovali su 30.ožujka 2004. godine prof. dr. sc. Boris Vukonić i Mr. sc. Renata Deželjin kao privatnu visokoškolsku ustanovu za obrazovanje turističkih i hotelskih djelatnika.
Lokacija:
Zagreb
Visoka škola tržišnih komunikacija AGORA, Zagreb je privatno visoko učilište s pravom javnosti.
Lokacija:
Dugopolje
Visoka poslovna škola Minerva je suvremena institucija za organizaciju stručnog studija Informatičkog menadžmenta, odnosno obrazovanje menadžera informacijskih sustava koja svoj program permanentno usklađuje sa zahtjevima tržišta rada i procesima u nacionalnoj, europskoj i globalnoj ekonomiji, prepoznavajući potrebe i trendove te izgrađujući studente/ice u besprijekorno obrazovane, sadašnjim i budućim izazovima dorasle stručnjake za upravljanje informacijskim sustavima.
Lokacija:
Zagreb (Susedgrad)
Oduvijek poslujemo u vlastitom prostoru, jer to smatramo ključnim za kvalitetan rad i ponudu dodatnih materijala, kojima obogaćujemo nastavu i time ju polaznicima činimo privlačnom i uvijek drugačijom.
Lokacija:
Velika Gorica
Ova visokoobrazovna ustanova provodi pet stručnih studija čiji se nastavni programi realiziraju uz pomoć suvremenih tehnologija koje se konstantno nadopunjavaju, obnavljaju te omogućavaju svojim polaznicima lakši prijenos znanja koje će im, izlaskom na tržište rada, osigurati zapošljavanje i napredovanje u poslu, odnosno egzistenciju u nekoj od današnjih suvremenih organizacija.
Lokacija:
Zagreb
Misija Veleučilišta Vern' je produciranje visokoobrazovanih stručnjaka koji će uspješno odgovarati suvremenim poslovnim izazovima te posljedično podizanje razine kvalitete visokoškolske poduzetničke edukacije u Hrvatskoj.
Lokacija:
Zagreb
Tvrtka Verlag Dashofer d.o.o. profesionalna je izdavačka kuća za ekonomsku, pravnu, građevinsku i tehničku literaturu. Dio je međunarodne skupine Verlag Dashöfer, dok društva kćeri posluju u Njemačkoj, Poljskoj, Portugalu, Grčkoj, Češkoj, Slovačkoj, Sloveniji, Kini i Rusiji.
Lokacija:
Zagreb
Mi smo Vernar Adria, tvrtka za osobnu i poslovnu edukaciju Vas i Vaših djelatnika te za Vaše poslovno i kadrovsko savjetovanje.

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija