Ustanove
Ukupno: 5
Lokacija:
Zagreb
HalPet centar za poslovnu komunikaciju vodeća je škola poslovnih stranih jezika i centar specijaliziran za podučavanje komunikacijskih vještina.
HP je kvalificiran pružati edukacijske usluge koristeći svoja iskustva u načinu kreiranja, izgradnje i upravljanjem IT infrastrukture kroz razumijevanje i prilagodbu poslovnim potrebama korisnika. IT stručnost i dokazano iskustvo znači da ćete učiti od inovatora u ključnim tehnologijama kao što su HP-UX, HP OpenView, HP Tru64 UNIX®, HP NonStop, Intel® Itanium® procesori...
Lokacija:
Zagreb
Housing d.o.o. je u Republici Hrvatskoj službeno otpočeo s poslovanjem početkom svibnja 2002. godine. U Republici Sloveniji, pak, svoje ime izgradio je prisustvom na IT sceni od 1992. godine.
Lokacija:
Zagreb
HZTK krovna je organizacija, najviše nacionalno tijelo tehničke kulture u koje se udružuju županijske i gradske zajednice tehničke kulture i Zagrebačka zajednica tehničke kulture, nacionalni savezi i institucije čija je djelatnost od značaja za promicanje svekolike tehničke kulture u Hrvatskoj.
Lokacija:
Split
Naša je Alliancea plod bogatog kulturnog nasljeđa Splita i Francuske.

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija