Ustanove
Ukupno: 244
Lokacija:
Osijek
Od svog osnivanja 1990. godine Spin STUDIO - Centar za obrazovanje odraslih je neprestano razvijao i unapređivao svoju djelatnost od opremanja učionica i osmišljavanja tečaja, do stručnog usavršavanja predavača. Danas je izrastao u vodeći Studio za informatičko osposobljavanje u istočnoj regiji.
Lokacija:
Zagreb
Educarena je sportsko-edukativni centar namijenjen djeci predškolske i rane školske dobi, kao i roditeljima koji svom djetetu namjeravaju pravovremeno stvarati zdrave sportske navike.
Lokacija:
Zagreb
Tvrtka Stipis d.o.o. pomaže tvrtkama u razvijanju ljudskih potencijala unutar njihovih timova i tako povećava njihovu učinkovitost. Naši treneri su profesionalci koji su svoje iskustvo stjecali kroz praksu, radeći upravo ono o čemu predaju.
Lokacija:
Rijeka
Studio Aromedica bavi se aromaterapijom, fitoterapijom, zdravim načinom života, pravovremenim otkrivanjem bolesti AMSAT dijagnostikom te preventivnim djelovanjem za očuvanje zdravlja organizma. Uvozimo SIPF biljne pripravke u Hravtsku.
Lokacija:
Zagreb
StudioNet je mlada agencija, ali iskusna, fleksibilna, efikasna i povoljna.
Lokacija:
Nedelišće
Svojim desetogodišnjim djelovanjem SUITA d.o.o. postala je jedna od najrenomiranijih privatnih ustanova za obrazovanje u kulturno-glazbenim djelatnostima na području Međimurja, pa i šire.
Lokacije:
Dubrovnik,
Ploče,
Rijeka,
Split,
Zadar,
Zagreb
Suvremeno učilište u Splitu najveća je privatna obrazovna ustanova u Hrvatskoj koja se bavi cjeloživotnim učenjem u gotovo svim područjima života.
Lokacija:
Donja Zelina
Svan Consulting nastao je kao plod dugogodišnje hrvatsko-norveške suradnje u poslovnoj edukaciji.
Lokacija:
Dubrovnik
Sveučilište u Dubrovniku je osnovano 2003. godine na temeljima vrlo duge tradicije, koja seže do 17. stoljeća. Tad je, naime, započeo s radom Collegium Rhagusinum, prva javna visokoobrazovna ustanova u Dubrovniku, koju je završio i Ruđer Bošković.
Lokacija:
Zagreb
Centar za strane jezike, osnovan 1952. godine, poznatiji kao Vodnikova, osnivač je ustanove Svijet jezika koja je prva škola u Hrvatskoj koja je dobila odobrenje Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa za svoje nastavne programe općeg i poslovnog jezika.

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija