Ustanove
Ukupno: 244
Lokacija:
Zagreb
Language Spot osnovan je početkom 2003. godine i od tada do danas uspješno promovira učenje stranih jezika u malim grupama i primjenu moderne metodologije.
Lokacija:
Osijek
Lanico je škola stranih jezika sa sjedištem u Osijeku koja od 1996. godine organizira tečajeve stranih jezika za djecu i odrasle na području Osječko-baranjske županije.
Lokacija:
Zagreb
Škola stranih jezika Laureatus radi u kontinuitetu od 1993. g. sa svim dobnim skupinama od vrtićkog uzrasta do polaznika visoke životne dobi.
Lokacija:
Trogir
Škola stranih jezika latinskog naziva "Laureatus" (lovorom ovjenčan, nagrađen najvišom nagradom) utemeljena je 2006. g. Radi se o novoj školi stranih jezika na području grada Trogira, s tendencijom rasta.
Lokacija:
Zagreb
Life Long Learning Akademija ili škola za cjeloživotno učenje; namijenjena je pojedincima i organizacijama iz gospodarskog i društvenog života. Onima koji osjećaju da im nedostaje znanja i vještina za koje znaju ili se nadaju da će im pomoći u njihovom svakodnevnom radu i životu.
Lokacija:
Zagreb
Škola stranih jezika Lingoteka podijeljena je u dva odjela: jedan je specijaliziran za podučavanje djece i mladih, dok je drugi odjel specijaliziran za podučavanje poslovnih ljudi svih profila i u svim industrijama.
Lokacija:
Karlovac
Lingua centar d.o.o. osnovan je 1993. godine te je tijekom petnaest godina razvio vlastiti pristup na planu metodike podučavanja stranih jezika, prateći najsuvremenija svjetska dostignuća. Polaznicima se nudi kontinuitet stjecanja jezičnog znanja kroz brojne vrste tečajeva - od predškolskih do konverzacijskih i specijaliziranih tečajeva za odrasle.
Lokacija:
Zagreb
Lingua Grupa je mjesto gdje se: uvažavaju vaše stvarne jezične potrebe, uči jezik koji je relevantan u vašem profesionalnom i poslovnom životu, slijede postavke komunikacijske metode i koriste najnovija nastavna sredstva i materijali.
Lokacija:
Zagreb
Najvažnije je identificirati vaše komunikacijske potrebe i poteškoće. Nastava mora biti praktična, autentična i ugodna. Naš osnovni cilj je uspješna komunikacija i to je cilj svakog tečaja. Nastava vam mora omogučiti da nastavite unapređivati jezik samostalno i nakon završetka tečaja.
Lokacija:
Zagreb
LINigra je privatna škola s pravom javnosti, a riječ LINigra je skraćenica od lingvistička igra.

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija