Ustanove
Ukupno: 244
Lokacija:
Split
Naša je Alliancea plod bogatog kulturnog nasljeđa Splita i Francuske.
Lokacija:
Viškovo
Potpisom ugovora sa Hrvatskim informatičkim zborom dana 15. prosinca 2004. godine ICO ori je postao samostalan testni centar sa tri ovlaštena ispitivača. Dana 25. lipnja 2005.g. ICO ori je postao ovlašteni testni centar za ECDL Advanced program.
Lokacija:
Zagreb
Moderno doba današnjice obilježava rapidni porast tržišta koji uvjetuje enormna akceleracija informacija te konstantna borba za opstanak, utjecaj i moć. To stvara velike konstantne promjene konstrukcija realnosti koje su vrlo često u međusobnom sukobu.
Lokacija:
Zagreb
Infokatedra - Centar za obrazovanje privatna je ustanova osnovana 2003. godine, od uprave koja je preuzela i nastavila poslovanje bivših škola Katedre d.o.o. i Infokatedre- Škole informatike. Uzimajući u obzir kontinuirano uspješno poslovanje svih ustanova, imamo iskustvo u pružanju usluga informatičkog i knjigovodstvenog obrazovanja više od 10 godina.
Lokacija:
Valpovo
Informatička škola Page ustanova je za informatičko osposobljavanje odraslih.
Lokacija:
Osijek
Informatička škola TEMA jedna je od najstarijih informatičkih škola u Hrvatskoj, radi neprekidno od 1985.
Lokacija:
Virovitica
Informatičko-edukacijski centar okuplja tim stručnjaka s područja designa, grafike, ekonomije i informatike. Nudimo Vam različite usluge vezane uz Internet kao što su izrada web stranica, iznajmljivanje prostora na Internetu ili promocija Vaših web stranica.
Lokacija:
Zagreb
Tvrtka Integrator centar d.o.o. osnovana je 1998. godine. Djelatnost je vezana za unapređenje i razvoj poslovanja putem konzultantskih usluga, edukacije te niza povezanih aktivnosti i proizvoda.
Lokacija:
Zagreb
IT Akademija djeluje na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu s ciljem da ponudi dodatnu edukaciju studentima i ostalim članovima akademskih zajednica.
Lokacija:
Zagreb
Tvrtka IT Savjetnici osnovana je 2007. godine kao rezultat 15 godišnjeg iskustva njezinih osnivatelja u IT tehnologijama. Pored tehnološkog znanja osnivači tvrtke su godinama radili kao predavači i instruktori brojnim pojedincima i ustanovama kroz različite oblike nastave.

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija