Ustanove
Ukupno: 244
Lokacija:
Zagreb
Misliona d.o.o. je tvrtka specijalizirana za osobni i korporativni coaching.
Lokacija:
Zagreb
MixyFlair Style je visoko stručna škola za profesionalne barmane sa sjedištem u Zagrebu, koja pruža usluge tečaja za barmene u 2 stupnja te se bavi organizacijom cateringa, savjetovanjem u ugostiteljstvu za barove, restorane i hotele koktel performansom - Flair, Neon & Fire Show.
Lokacije:
Samobor,
Zagreb
Tvrtka NANA-S.A.N. d.o.o. sa sjedištem u Samoboru, Stražnička 4 osnovana je 1995.godine.
Lokacija:
Donja Bistra
Navo d.o.o. bavi se organiziranjem seminara, tečajeva i podukom na području menadžmenta i uredskog poslovanja; savjetovanjem u vezi s poslovanjem i upravljanjem te izdavačkom djelatnošću.
Lokacija:
Zagreb
NetAkademija je Cisco akademija mrežnih tehnologija pri Tehničkom veleučilištu u Zagrebu.
Lokacija:
Zagreb
Zašto izabrati našu školu
Lokacija:
Zagreb
Poduzeće za poduku stranih jezika i prevođenje, osnovan je 1990. godine, jedan je od članova-osnivača udruge PRIMA i Zajednice stranih jezika HGK.
Lokacija:
Zagreb
OSKAR - Centar za razvoj i kvalitetu vodeći je edukacijski i savjetnički centar u Republici Hrvatskoj (osnovan 1991. godine), koji pruža usluge pri uvođenju i održavanju međunarodno priznatih standarda vezanih uz sustave upravljanja kvalitetom (ISO 9001), sustav sigurnosti hrane i HACCP (ISO 22000), zaštitu okoliša (ISO 14000), zaštitu zdravlja i sigurnosti (OHSAS 18000) i ostalih relevantnih normi.
Lokacija:
Zagreb
Putnička agencija Petros osnovana je 1990. godine i posluje kao organizator putovanja.
Lokacija:
Osijek
U posljednjim je desetljećima evidentna pojava sve strožih kriterija sudjelovanja u suvremenoj tržišnoj utakmici i sve učestalijih zahtjeva poslovnim organizacijama na rapidnu prilagodbu turbulentnim događanjima u okruženju.

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija