Ustanove
Ukupno: 244
Lokacija:
Samobor
Littera je škola za strane jezike koju godišnje pohađa preko tisuću polaznika svih uzrasta od predškolskog do odraslog, u raznim tečajevima engleskog, njemačkog, talijanskog, francuskog i španjolskog jezika, te hrvatskog za strance.
London School of Commerce is fully accredited by the British Accreditation Council For Independent Further and Higher Education (BAC). The School was set up with the primary aim of offering cost effective education leading to international degrees in Business and Management.
The School of Technology and Management (STM), London was set up with the primary aim of offering cost effective education leading to British degrees in Business and IT. STM is a division of St. Piran's School (GB) Ltd and is fully accredited by the British Accreditation Council for Independent Further and Higher Education (BAC).
Lokacija:
Zagreb
U više od 11 godina kroz naše školske klupe prošao je veliki broj učenika, od kojih su mnogi od njih nakon usvojenog znanja stečenog u našoj Školi otvorili vlastite knjigovodstvene servise, pronašli zaposlenje u respektabilnim tvrtkama sa izvrsnim primanjima, a neki su ostvarili zavidne karijere na drugim poslovima u kojima im je stečeno znanje i te kako pomoglo.
Lokacija:
Zagreb (Susedgrad)
Informacijska tehnologija i komunikacije prisutni su u svim sferama svakodnevnog života. Njihovo poznavanje i primjena postali su i nužnost i potreba.
Lokacija:
Zagreb (Susedgrad)
Tvrtka Medijana jezici 2008. godine nastavlja rad kao sljednik Škole za strane jezike Vox perfecta. Od 1995. godine škola uspješno posluje u poduci stranih jezika te bilježi stalan porast broja polaznika što svjedoči o kvaliteti nastave.
Lokacija:
Đakovo
U školi stranih jezika provodimo tečajeve učenja stranih jezika za osnovnoškolsku i srednjoškolsku djecu te odrasle polaznike.
Lokacije:
Karlovac,
Pula,
Rijeka,
Sibenik,
Sisak,
Split,
Zadar
Pučko otvoreno učilište Mencl temeljem višegodišnjeg iskustava u izvođenju informatičke edukacije osmislilo je i razvilo niz obrazovnih programa koji zadovoljavaju potrebe svih polaznika, bez obzira na razinu predznanja.
Lokacija:
Zagreb
MEP je osnovan 1991. godine, kao privatna tvrtka. MEP je vodeća tvrtka u pripremi, tiskanju i distribuciji poslovne literature u Hrvatskoj i distribuciji informacija od neposrednog interesa za menadžment.
Lokacija:
Zagreb
Mercuri International, najveća europska kompanija za razvoj prodaje, prodajnog managementa, odnosno svakodnevne (prodajne) komunikacije.

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija