Ustanove
Ukupno: 244
Lokacija:
Zagreb
IT već neko vrijeme nadrasta svoju povjesnu ulogu tehničke podrške i izrasta u pouzdanog partnera poslovnom dijelu. IT Service Management tako prestaje biti opcija i postaje nužnost koju što prije treba prihvatiti!
Lokacije:
Bjelovar,
Karlovac,
Koprivnica,
Osijek,
Rijeka,
Slavonski Brod,
Varaždin
Ivora škola informatike je vodeća ustanova u Republici Hrvatskoj za obrazovanje odraslih.
Lokacije:
Kaštel Gomilica,
Split
Najveća vrijednost škole Jantar su obrazovani i visokomotivirani profesori koji s mnogo ljubavi i predanosti prenose svoja znanja svima koji žele naučiti ili unaprijediti znanje stranih jezika.
Lokacija:
Zagreb
Tvrtka Janus PIM d.o.o. osnovana je 1999. godine s fokusom na poslovnu edukaciju i multimedijsku produkciju.
Lokacija:
Zagreb
Japanski centar osnovan je u ožujku 2003. godine s ciljem povezivanja hrvatske i japanske akademske, kulturne i poslovne zajednice.
Lokacija:
Varaždin
Kezele - škola stranih jezika i poslovne komunikacije ima sjedište u ulici Anina 2 gdje se nalazi 10 učionica i tajništvo škole, a nastava se odvija i u Križanićevoj 17 u 4 učionice.
Lokacija:
Zagreb
Centar je osnovan s namjerom da putem seminara i radionica upozna sve zainteresirane osobe sa Energetskom kineziologijom, holističkim sustavom održavanja i poboljšanja zdravlja i samopomoći prirodnim putem.
Lokacija:
Zagreb
KING ICT je, kako mi to volimo reći, tvrtka znanja. Tvrtka čijih više od dvjesto djelatnika čini sve kako bi tehnologiju približili ljudima. U kreiranju usluga i rješenja važna nam je ljudska strana tehnologije.
Lokacija:
Zagreb
Od 1924. godine, Toastmasters International je pomogao milijunima ljudi da postanu kompetentniji i samopuzdaniji pred auditorijem. Ova neprofitna organizacija trenutno ima gotovo 235 000 članova u 92 zemlje svijeta. Mreža klubova i pristup učenja kroz praksu pružaju siguran i ugodan put za unapređenje govorničkih i liderskih vještina.
Lokacija:
Zagreb
Tvrtka Lancon English Language Consultancy osnovana je 1990. godine radi organizacije specijaliziranih tečajeva komunikacije na engleskom jeziku.

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija