Ustanove
Ukupno: 244
Lokacija:
Split
Privatna tvrtka "Pitagora" utemeljena je 1992. godine. Osnovne djelatnosti su obrazovanje djece i odraslih, posebice tečajevi stranih jezika, pripreme za polaganje državne mature i tečajevi za usavršavanje na računalima.
Lokacija:
Zagreb
Plesni studio Edite Cebalo osnovan je 1984. godine. Tada smo bili prvi privatni studio plesne rekreacije za djecu i odrasle.
Lokacija:
Zagreb
Plesna škola Plesnog studija Spin organizira tromjesečne tečajeve društvenih, standardnih i latinskoameričkih plesova, ubrzane tečajeve za mladence i maturante te tečajeve plesa za djecu, a otvorena je svim dobnim skupinama.
Lokacija:
Rijeka
POLIGLOT je jedna od rijetkih privatnih škola koja može ponuditi raznovrsne i mnogobrojne jezične tečajeve na jednomu mjestu i u odgovarajućem prostoru.
Lokacija:
Zadar
Vidovitošću ljudi zadarskog brodara i tadašnjih kotarskih vlasti, 28.lipnja 1957.godine, odlukom Narodnog odbora kotara Zadar, a na prijedlog novoosnovanog privrednog poduzeća JTP (Jugoslavenske tankerske plovidbe) danas Tankerske plovidbe Zadar osnovana je Pomorska škola.
Lokacija:
Rijeka
Poslovna akademija Rijeka, P.A.R. d.o.o., Školjić 9, 51000 Rijeka osnovana je kao tvrtka za obavljanje djelatnosti suradnje i zastupanja znanstvenim ustanovama u cilju promicanja njihovih projekata te organiziranje stručnih seminara, tečajeva i predavanja u vezi s poslovanjem i upravljanjem.
Lokacije:
Rijeka,
Zagreb
Poslovna izvrsnost d.o.o. je tvrtka vođena od strane dugogodišnjih stručnjaka s područja poslovnih edukacija.
Lokacija:
Zagreb
Tvrtka Proactiva je licencirana za human resources management i održavanje edukacijskih programa iz oblasti pregovaranja, prodaje, marketinga, komunikacijskih vještina i prezentacijskih tehnika.
Lokacija:
Zagreb
Poslovna Škola START obrazovna je ustanova visoko specijalizirana za edukaciju odraslih koji žele steći ili usavršiti znanja i vještine neophodne za rad u modernom poslovnom okruženju. U Zagrebu djeluje od 1992. godine.
Lokacija:
Zagreb
Osnovana 2003. godine, tvrtka Poslovna učionica d.o.o. preuzela je i nastavila razvijati program i metodologiju rada B2512 academy razvijan i unapređivan od 1995 godine, a baziran na bogatom iskustvu i znanju osnivača i trenerskog tima.

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija