Ustanove
Ukupno: 244
Coaching je skup različitih metoda, a usmjeren je prema vašoj dobrobiti i napretku. To je profesionalan, povjerljiv odnos između coacha i klijenta koji se temelji na otvorenosti, iskrenosti i integritetu.
Lokacija:
Zagreb
Cognita d.o.o. je službeno osnovana 2004. godine, no razvoj e-learning sustava i sadržaja započinjemo 2001. godine kada je grupa stručnjaka i entuzijasta razvila prvi hrvatski sustav za upravljanje udaljenim učenjem (eLearner LMS) i nekoliko vrlo kvalitetnih informatičkih e-learning tečajeva.
Lokacija:
Zagreb
Contego d.o.o. je tvrtka specijalizirana za poduku poslovnog stranog jezika te hrvatskog jezika za strance, osnovana 2000 godine.
Lokacija:
Zagreb
Creativa d.o.o. poduzeće je za razvoj organizacijske, poslovne, profesionalne i osobne učinkovitosti.
Lokacija:
Zagreb
Škola Cvrčak osnovana je 1992. god. Nakon osnutka, odmah smo počeli sa nastavom, tako da nam je 2008/2009. godina već 17. školska godina rada.
Lokacija:
Zagreb
Dobar dan, obrt je za poslovno savjetovanje iji je vlasnik vl. Irena Čorko Meštrović.
Lokacija:
Zagreb
EduCentar je website specijaliziran za promociju edukativnih sadržaja te predstavlja najpotpuniju bazu edukativih programa u Hrvatskoj.
Lokacija:
Zagreb
Internetski portal Edukacija.hr je portal koji objedinjuje ponudu raznih obrazovnih ustanova i centara za dodatno obrazovanje u Hrvatskoj!
Lokacija:
Rijeka
... pomaže organizacijama u ostvarivanju dugoročne uspješnosti kroz prikupljanje, poučavanje i pomoć u primjeni najsuvremenijih znanja iz područja upravljanja.
Lokacija:
Zagreb
Edukon je započeo radom davne 1994. godine. Obrazovne usluge koje smo tada nudili bile su pretežito orijentirane na osnovne i napredne tečajeve korištenja osobnih računala i korištenja operativnih sustava tada najraširenijih u upotrebi.

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija