Ustanove
Ukupno: 244
Lokacija:
Zagreb
Visoku poslovnu školu Utilus s pravom javnosti osnovali su 30.ožujka 2004. godine prof. dr. sc. Boris Vukonić i Mr. sc. Renata Deželjin kao privatnu visokoškolsku ustanovu za obrazovanje turističkih i hotelskih djelatnika.
Lokacija:
Zagreb
Visoka škola tržišnih komunikacija AGORA, Zagreb je privatno visoko učilište s pravom javnosti.
Lokacija:
Zagreb
Dječji vrtić "Palčić" osnovan je 2006. godine i u privatnom je vlasništvu. Smješten je u zagrebačkom naselju Malešnica u ulici Saliha Alića 4.
Lokacije:
Osijek,
Rijeka,
Zadar,
Zagreb
EducaMix je tvrtka specijalizirana za poslovni i osobni razvoj onih koji žele unaprijediti svoje poslovne i osobne vještine te onih koji se tek spremaju započeti svoju profesionalnu karijeru. Naš cilj je povećati Vašu učinkovitost kvalitetnim programima edukacije.
Lokacije:
Split,
Zagreb
EdukaCentar je suvremena edukacijska ustanova u kojoj možete steći znanja iz područja informacijskih tehnologija i stranih jezika.
Lokacija:
Rijeka
Djelatnost škole obuhvaća odgoj i obrazovanje mladeži za stjecanje srednje školske spreme, niže stručne spreme u trajanju od tri godine za djecu s teškoćama u razvoju, te stjecanje znanja i sposobnosti za rad i nastavak školovanja.
Lokacije:
Split,
Zagreb
Živim u svijetu u kojem je poznavanje barem jednog stranog jezika nužno.
Lokacija:
Zagreb
Ustanova za cjeloživotno obrazovanje LIDER nudi programe osposobljavanja u području upravljanja i kvalitete verificirane od Agencije za obrazovanje odraslih.
Lokacija:
Zagreb
LOGIKO - logistički konzalting - Kroz rad sa profesionalcima iz nabave, logistike i sličnih područja pojavila se realna potreba za nadgradnjom usluga savjetovanja u specifičnim pitanjima i izazovima u logistici. Poduzeća žele konkretne odgovore na njihova konkretna pitanja.
Lokacija:
Zagreb
NSI Croatia sa poslovnicom Noelle osnovana je u siječnju 1994. Djelatnost poslovnice Noelle u početku je bila isključivo njega ruku i nogu.

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija