Ustanove
Ukupno: 244
Lokacija:
Zagreb
Specijalizacija za izvedbu marketinških akcija na Internetu i svim novim medijima. Naše usluge obuhvaćaju sve ključne djelatnosti potrebne za uspješnu izvedbu marketinških akcija na webu: planiranje, zakup medija, distribucija oglasa, mjerenje učinkovitosti i izrada izvještaja.
Lokacija:
Zagreb
Ekonomska škola Katarina Zrinski, NCEE Partner School, privatna je srednja škola koja suvremenim nastavnim metodama obrazuje mlade poslovne ljude za uspješno uključivanje u poslovni svijet.
Lokacija:
Rijeka
Linguae je prva privatna škola stranih jezika u Rijeci i jedna od prvih u Hrvatskoj. Od 1990. godine organiziramo tečajeve za sve dobne skupine i sve razine znanja, specijalizirane tečajeve poslovnog jezika i prevođenja te pripreme za međunarodno priznate ispite.
Lokacija:
Zagreb
Pučko otvoreno učilište "Invictus" pravni je slijednik tvrtke "Inviktus" d.o.o. koja se obrazovanjem i osposobljavanjem kadrova u cestovnom prometu bavi od 1991. godine.
Lokacija:
Zagreb
Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje „Nikola Šubić Zrinski“ kao dio Obrazovne grupe Zrinski logičan je nastavak dugogodišnjeg uspješnog rada Ekonomske škole „Katarina Zrinski“ i Pučkog otvorenog učilišta „Petar Zrinski“.
Lokacija:
Zagreb
WIFI (Wirtschaftsförderungsinstitut, u prijevodu s njemačkog: institut za unapređenje gospodarstva) jedan je od najvećih europskih instituta u području cjeloživotnog učenja u vlasništvu Austrijske gospodarske komore (WKO).
Lokacija:
Zagreb
CEKAO "Zagreb" djeluje na afirmaciji i širenju kulture i umjetnosti već 50 godina, te je jedan od najstarijih centara za kulturu u gradu.
Lokacija:
Osijek
Još u doba Francisa Bacona znanje je bilo moć. Sada, u 21. stoljeću znanje je postalo glavno mjerilo modernog društva, najviši kriterij i glavni uvjet uspješnosti.
Lokacija:
Osijek
Od utemeljenja 1992.godine, osječka tvrtka EXCEL Computers d.o.o. uz proizvodnju software-a, bavi se educiranjem korisnika PC računala. Od 2001. godine programi obrazovanja izvode se u okviru EXCEL Educe, Ustanove za obrazovanje odraslih.
Lokacija:
Zagreb
Ustanova za obrazovanje odraslih GALBANUM je novi član u obrazovanju odraslih. Osnivač Galbanuma je poduzeće Aromateka Eskulap, a osnivač poduzeća Lidija Delić,

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija