Ustanove
Ukupno: 244
Lokacija:
Zagreb
AromaVita učilište je utemeljeno 2000. god. i od tada provodi programe osposobljavanja i usavršavanja odraslih za zanimanja:
Lokacija:
Zagreb
Kao jedno od vodećih imena na području poduke jezika, Berlitz već više 130 godina zauzima istaknuto mjesto u sferi pružanja jezičnih usluga.
Lokacija:
Zagreb
BHV Education je osnovan 1995. od kada mlade ljude iz šire regije upućujemo na školovanje u inozemstvo.
Lokacija:
Rijeka
Temeljem petnaestogodišnjeg iskustava u izvođenju informatičke edukacije te pažljivim osluškivanjem želja naših polaznika, osmislili smo i razvili niz obrazovnih programa koji će zadovoljiti potrebe svih polaznika bez obzira na razinu predznanja.
Lokacija:
Zagreb
Tvrtka posluje u središtu Zagreba od 2005. Svi zaposlenici su mladi ljudi veselog duha koji teže izvrsnosti. Naša glavna djelatnost je veleprodaja proizvoda za profesionalnu njegu ruku, noktiju i stopala.
Lokacija:
Zagreb
Svakodnevna tržišna utakmica na svim poljima ljudskoga djelovanja motivirana je željom pojedinaca i organizacija da opstanu na zahtjevnom tržištu, te da se na njemu što primjerenije i dugoročnije pozicioniraju. Globalno tržište, posebice tranzicijske reforme, traži od svih sudionika u javnome, političkom i gospodarskom životu dodatna usavršavanja.
Lokacija:
Novska
Pučko otvoreno učilište Novska jedno je od najstarijih učilišta u RH osnovano 1964. g. Osnivač našeg učilišta je Grad Novska.
Lokacija:
Zagreb
SAP je vodeći svjetski proizvođač poslovnog softvera, te je u Hrvatskoj prisutan od 1995. godine. Trenutno, više od 43.400 korisnika u više od 120 zemalja koristi SAP-ove® aplikacije - od rješenja koja odgovaraju na potrebe malih i srednjih tvrtki do poslovnih rješenja za velike i globalne korporacije.
Lokacija:
Varaždin
Informatička tvrtka ACT Plavec d.o.o. osnovana je 1990. godine. U siječnju 1997. godine tvrtka, među prvima u Hrvatskoj, započinje s informatičkim obrazovanjem, prvenstveno na Microsoftovoj platformi.
Lokacija:
Zagreb
1996. godine osnovano je Pučko otvoreno učilište Profokus - obrazovanje za modne dizajnere, kostimografe, vizažiste, frizere stiliste.

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija