Ustanove
Ukupno: 244
Lokacija:
Zagreb
Elit-trade je privatna tvrtka, osnovana 2001. godine, sa sjedištem u Zagrebu. Osnovna djelatnost je informatička edukacija po ECDL programu.
Lokacije:
Našice,
Vukovar
Eniac se bavi pružanjem usluga dodatnog obrazovanja za odrasle.
Lokacija:
Zagreb
Essentia Vitae wellness centar od samog osnutka 2003. godine usmjeren je kao holistički centar na bogatu ponudu holističkih tretmana bilo da se radi o otklanjanju napetosti i stresa kroz više od deset različitih vrsta masaža, njezi lica i tijela kroz niz specijalističkih tretmana, vježbanjem yoge i pilatesa, otklanjanjem tegoba kroz aromaterapiju, revitalizaciju s ayurvedskim tretmanima, informiranjem kroz predavanja itd.
Lokacija:
Karlovac
Poduzeće Ferial d.o.o. osnovano je 1991. godine. 14 godina kasnije, razvijajući se od malog obiteljskog poduzeća, Ferial se u 2005. svrstao među 10 najbrže rastućih turističkih agenija u Hrvatskoj prema istraživanju koje je proveo časopis business.hr.
Lokacija:
Osijek
Forex Osijek d.o.o. osnovan je 09. 08. 2005. godine na Trgovačkom sudu u Osijeku. Osnivački kapital potječe od profesionalnih investitora na tržištima kapitala iz Hrvatske.
Lokacija:
Osijek
Glazbena radionica Ars nova je neprofitna udruga djece i mladeži koja radi na unaprijeđivanju i promociji svih oblika umjetničkog, kulturnog i kreativnog izražavanja s posebnom usmjerenošću ka glazbenoj umjetnosti i glazbenoj kulturi uopće.
Lokacija:
Zagreb
HalPet centar za poslovnu komunikaciju vodeća je škola poslovnih stranih jezika i centar specijaliziran za podučavanje komunikacijskih vještina.
HP je kvalificiran pružati edukacijske usluge koristeći svoja iskustva u načinu kreiranja, izgradnje i upravljanjem IT infrastrukture kroz razumijevanje i prilagodbu poslovnim potrebama korisnika. IT stručnost i dokazano iskustvo znači da ćete učiti od inovatora u ključnim tehnologijama kao što su HP-UX, HP OpenView, HP Tru64 UNIX®, HP NonStop, Intel® Itanium® procesori...
Lokacija:
Zagreb
Housing d.o.o. je u Republici Hrvatskoj službeno otpočeo s poslovanjem početkom svibnja 2002. godine. U Republici Sloveniji, pak, svoje ime izgradio je prisustvom na IT sceni od 1992. godine.
Lokacija:
Zagreb
HZTK krovna je organizacija, najviše nacionalno tijelo tehničke kulture u koje se udružuju županijske i gradske zajednice tehničke kulture i Zagrebačka zajednica tehničke kulture, nacionalni savezi i institucije čija je djelatnost od značaja za promicanje svekolike tehničke kulture u Hrvatskoj.

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija