Ustanove
Ukupno: 244
Lokacija:
Zagreb
Alter Ars na latinskom znači 'drugo umijeće/vještinu'. Nosi svoje poslovne korijene iz Nizozemske a od veljače 2005. godine djeluje iz Hrvatske.
Lokacija:
Zagreb
Anglo-Adria poslovno savjetovanje je osnovano u veljači 2004. godine sa svrhom pružanja savjetodavnih usluga u oblastima prodaje, CRM-a i organizacije poslovnih procesa poduzeća s jedne, te treninga i edukacije osoblja s druge strane. Savjetovanjem iz oblasti društveno odgovornog poslovanja (Corporate Social Responsibility) i turizma uspješno nadopunjujemo svoju osnovnu ponudu.
Lokacija:
Zagreb
APLO centar postoji već pet godina. U tih pet godina ne samo da smo postali broj jedan škola, koja se nalazi u samom centru na broju jedan nego smo puno naučili o Vama našim polaznicima.
Lokacija:
Pula
Aranea agencija za poslovno, edukacijsko savjetovanje i marketing osnovana je 2004.godine.
Lokacija:
Pula
Azura je ustanova za obrazovanje odraslih, osnovana sa ciljem edukacije ljudi za rad sa suvremenim tehnologijama.
Lokacija:
Zagreb
Mala i ekskluzivna škola, u samom centru grada, u kojoj se puna pažnja posvećuje oslobađanju govora.
Lokacija:
Pula
Byron je prva škola stranih jezika u Istri osnovana 1991. godine. Prva je privatna škola stranih jezika te jedina koja organizira učenje jezika tokom cijele godine.
Lokacije:
Rijeka,
Split,
Zagreb
Godine 1994. školu CALLEGARI u Hrvatskoj su osnovali gospoda Ivana Dalfiume i Franco Polo, otvorivši njezino sjedište u Zagrebu, nedugo zatim podružnicu u Labinu, nešto kasnije u Rijeci. Od ljeta 2005. škola djeluje i u Splitu.
Lokacija:
Zagreb
Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet nastala je 1991. godine kao projekt Ministarstva znanosti i tehnologije Republike Hrvatske.
Lokacija:
Rijeka
Tvrtka CASE iz Rijeke obavlja aktivnost informatičkog školovanja kroz seminare, u istom krugu organizatora, već 19 godina pa spada svakako u veterane informatičkog školovanja u Hrvatskoj.

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija