Ustanove
Ukupno: 244
Lokacija:
Zagreb
Prosperita zadruga za razvoj komunikacijskih vještina osnovana je u srpnju 2003. godine. Zadrugu su osnovale Dragana Mladenović, Gordana Kastrapeli i Nataša Grbin.
Lokacija:
Zagreb
Škola stranih jezika Prospero osnovana je šk. god 2001/2002. Od samih početaka Prospero tim čini tim profesora koji svojim radom, iskustvom, predanošću, orijentacijom na polaznika i entuzijazmom nastoje stvoriti ugodnu okolinu svojim polaznicima te im na taj način olakšati i ubrzati proces učenja i usavršavanja znanja stranih jezika.
Lokacija:
Zagreb
Prva srednja informatička škola s pravom javnosti osnovana je u svibnju 2003. godine. Osnivač je informatička škola EduKon Zagreb d.o.o . osnovana 1994. godine.
Lokacija:
Zagreb
Agora bijaše trg, zborište, sastajalište starih Atenjana. Kao slobodni ljudi, Atenjani su dolazili na agoru razmjenjivati misli, ideje, informacije, učvršćivati vlastito poimanje demokracije. Duh agore tako traje tisućljećima - svaki grad ima svoju agoru, i Zagreb je ima...
Lokacije:
Karlovac,
Osijek,
Sibenik,
Split,
Trogir,
Umag,
Varaždin,
Zabok,
Zadar,
Zagreb
Akademija „Petar Zrinski“ je pučko otvoreno učilište osnovano 2003. godine s ciljem obrazovanja odraslih kao segment cjeloživotnog obrazovanja.
Lokacija:
Bjelovar
POU Bjelovar osnovano je 1957. g. pod nazivom Narodno sveučilište. Osnovna djelatnost prvih godina postojanja bila je andragogija.
Lokacija:
Slavonski Brod
Pučko otvoreno učilište Brod prva je privatna ustanova za obrazovanje odraslih u Slavonskom Brodu.
Lokacija:
Križevci
Pučko otvoreno učilište Križevci javna je ustanova za trajno obrazovanje i kulturu, čiji je osnivač Grad Križevci. Pod raznim imenima Ustanova postoji kontinuirano od 1945. godine. Iz ove ustanove proistekle su, danas samostalne i afirmirane ustanove, Glazbena škola “Albert Štriga”, Gradska knjižnica “Franjo Marković” i Gradski muzej Križevci, te radijska postaja Radio Križevci.
Lokacija:
Slavonski Brod
POU Libar osnovano je u Slavonskom Brodu i već duži niz godina građanima daje mogućnost dodatnog školovanja i doškolovanja.
Lokacija:
Split
Osnivač Učilišta je Poduzeće za primjenu novih tehnologija NIKO d.o.o. iz Splita, u kojoj se osim razvoja i projektiranja informacijskih sustava, te proizvodnje software-a, posebna pozornost posvećuje obrazovanju kadrova za prihvat novih tehnologija.

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija